Na akci, kterou moderoval bavič Jakub Kohák(48), se to celebritami jen hemžilo. Není taky divu, lákadlo bylo velké. Jen kvůli oslavě šestých narozenin casina Magic Planet totiž přiletěli členové legendární kapely East 17, kteří byli jednou z nejpopulárnějších britských chlapeckých kapel první poloviny 90. let!

A svým vystoupením dostali do varu všechny přítomné, včetně krásné snoubenky miliardáře Richarda Chlada (61). Tou je teprve 29letá Anna Marie Kánská, dcera Veroniky Kánské (56) alias představitelky Blaženy z Troškových filmů »Slunce, seno...«. Miliardář, jemuž peníze nadělal i hazard (herny Krijcos), si svou milou po celý večer střežil jako nejvzácnější poklad a nehnul se od ní na krok.

Některé celebrity dokonce spojily zábavu s prací. Trio Holki tak obléklo stejné flitrované šaty a střihlo si vystoupení jako předskokanky britských kolegů. Součástí večera byla i módní přehlídka. Na mole se prošla Miss ČR 2002 Kateřina Průšová (39) i sexbomba Bára Mottlová (36).

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Chlad a Anna-Marie Kánská, dcera Blaženy ze Slunce, seno: Doma se o těch filmech nebavíme Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
33 fotografií