Amber Heardová už nějakou dobu žije se svou maličkou dcerou v Madridu, kde se těší velké popularitě - často ji na ulici zastavují fanoušci kvůli autogramům a selfie. Ve Španělsku je prý konečně šťastná, koneckonců mluví plynule španělsky. Ačkoliv jí tamní životní styl vyhovuje, odmítá hovořit o tom, zda se tam přestěhuje natrvalo. Jisté však je, že se tam bydlí nepochybně daleko levněji než za velkou louží v Los Angeles.

Slavná plavovláska však již nemusí nijak nemístně škudlit - a je to na ní vidět, štěstím nyní přímo září. Podařilo se jí totiž konečně urovnat spor s ex-manželem Johnnym Deppem, který jí visel nad hlavou jako Damoklův meč. Po patnáct měsíců trvajícím manželství se slavným hollywoodským bouřlivákem a po zdánlivě nekonečném množství vzájemných obvinění a nařčení následoval soud, který Amber prohrála.

Video
Video se připravuje ...

První trailer na film Hot Take: The Depp / Heard Trial Tubi

Tehdy měla hvězda filmů Aquaman, Dánská dívka či Machete zabíjí zaplatit Johnnymu odškodné v celkové výši 13 milionů dolarů (285 milionů korun). To si ovšem Amber nemohla dovolit, a tak následovalo další a další vyjednávání s jediným cílem - dohodnout se na částce o dost nižší. A to se nyní podařilo. Právnické týmy bývalých hrdliček se nakonec usnesly, že Johnnymu bude stačit, když mu Amber vyplatí „pouze“ milion dolarů (necelých 22 milionů korun).

Odškodné si ovšem Johnny nenechá. Již dříve se nechal slyšet, že ho rozdělí rovným dílem mezi svých pět oblíbených charit. Dvě si vybral proto, že je založili jeho hrdinové Paul Newman (†83) a Marlon Brando (†80), jedna pomáhá dětem plnit přání a zbylé dvě tvoří projekty pro indiánské komunity. Depp tak splnil to, co říkal ještě před soudem - že mu nejde o získání peněz od Amber, ale o očištění svého jména.

Fotogalerie
69 fotografií