Zprávy o tom, že společný potomek dvojice je již na světě, přinesl jako první server TMZ. Hercův agent Stan Rosenfield později krásnou novinku potvrdil a navíc uvedl mnohem více podrobností - například to, že se  Al a Noor dočkali syna, který dostal na zářivý svět hollywoodské smetánky velice neobvyklé jméno pocházející z latiny - Roman.  A nikoho nejspíš nepřekvapí, že zdroj z jejich okolí pro média uvedl, že oba, jak šťastná maminka, tak i tatínek, jsou ze synka jaksepatří nadšeni...

Den, kdy přišel hercův potomek na svět, kolik měřil, vážil a další detaily jeho porodu prozatím nejsou široké veřejnosti známé. Jisté však je, že je klouček na světě již nějakou dobu - novinářům se totiž podařilo zvěčnit novopečené rodiče pohromadě už ve středu večer, když si zajeli vyzvednout večeři. Přestože miminko s sebou neměli a Noor se, jako obvykle, zakrývala oversized oblečením, na zadních sedadlech jejich luxusního auta bylo vidět dětskou sedačku.

Video
Video se připravuje ...

Al Pacino ve filmu Klan Gucci (House of Gucci) Forum Film CZ

Al Pacino a Noor Alfallahová byli spolu poprvé na veřejnosti v dubnu 2022. Pravidelně se setkávat ale prý už začali během pandemie. Výrazný věkový problém pro ně nikdy nebyl problém, ačkoli je herec starší než tmavovlásčin otec. Není tajemstvím, že Noor má slabost pro starší muže. V minulosti randila například s Mickem Jaggerem (79) či s hercem a režisérem Clintem Eastwoodem (92). V květnu se pak celý svět dozvěděl, že Noor a Al čekají dítě.

V té době už měla brunetka pořádné bříško. Herec, jehož předchozí vztahy se neobešly bez závazků v podobě potomků, a tudíž má tři ratolesti se dvěma ženami - dceru Julii (33) s hereckou koučkou Jan Tarrantovou a dvojčata Olivii a Antona (22) s herečkou Beverly D'Angelo (71), původně nevěřil, že je dítě jeho. Kvůli lékům, které bere, předpokládal, že je neplodný. Mladou krásku dokonce hnal na testy DNA, aby měl jistotu. Výsledky ale hovořily jasně - i v 83 letech je Al pořád kanec!

Fotogalerie
35 fotografií