Daniel Radcliffe je pořádný tajnůstkář. Až donedávna se mu dařilo úspěšně tajit fakt, že je jeho dlouholetá přítelkyně, taktéž herečka Erin Drakeová (38), v jiném stavu, a stejně tak v naprosté tichosti proběhl i její porod. Aniž by to hlásali do médií, zcela nenápadně si vyrazili do ulic New Yorku se svým uzlíčkem radosti v kočárku. To už se skutečně nedalo nic zastírat a hercovi zástupci pak už jenom narození dítěte oficiálně potvrdili. Zda se ale Daniel s Erin dočkali chlapečka, nebo holčičky, anebo jaké dostalo jejich dítko jméno, to si prozatím novopečení rodiče nechávají pro sebe.

I během procházky s kočárkem bylo na první pohled zřejmé, že se chtěli vyhnout pozornosti svého širokého okolí – zejména pyšný tatínek Daniel, jenž se skrýval nejenom pod kšiltovkou, ale i za rouškou. Erin zase maskovala svou identitu pod velikými slunečními brýlemi.

Pár se mimochodem seznámil při natáčení filmu Zbav se svých miláčků, kde ztvárnili milence. Jiskra mezi nimi ovšem přeskočila i v reálném životě a z jejich lásky vzešel i první společný potomek, jehož podobu jeho maminka s tatínkem v kočárku maskovali přehozeným šátkem přes střechu kočárku.

Video
Video se připravuje ...

Kouzelnická sága o Harrym Potterovi. Kolik věcí jste o filmech nevěděli? Videohub

Přesto by si však mladík, jenž se celosvětové slávy dočkal díky roli Harryho Pottera, nepřál, aby jeho dítko šlo v jeho šlépějích. „Nechtěl bych slávu pro své dítě. Filmové kulisy jsou nádherná místa. Mnohdy to může být pro děti úžasné, ale ve skutečnosti je to stránka slávy, které je třeba se za každou cenu vyhnout,“ citoval Danielova slova britský deník Mirror. On sám se v době svého dospívání potýkal se závislostí na alkoholu, protože jenom pití mu pomáhalo vyrovnávat se s nelehkým životem na očích veřejnosti. A to by své ratolesti rozhodně nepřál...

Fotogalerie
45 fotografií