Oficiálně spolu sice herci Daniel Radcliffe a Erin Drakeová randí od roku 2012, až nyní se však jejich láska rozroste o dalšího člena. Pár se seznámil při hraní filmu Zbav se svých miláčků, kde ztvárnili milence  - a podle všeho si rychle uvědomili, že jejich chemie funguje i mimo natáčecí plac. „Byla neuvěřitelně vtipná a chytrá. Hned jsem věděl, že jsem v průšvihu,“ vtipkoval Daniel o počátcích jejich vztahu v jednom z dřívějších rozhovorů.

Záhy spolu začali chodit... a nyní, po desetiletém vztahu, kdy o sobě vzájemně mluví jenom v samých superlativech a Daniel se o Erin často vyjadřuje jako o lásce svého života a zároveň své nejlepší kamarádce, spolu čekají své první dítko. „Daniel a Erin nemohli být šťastnější, že jsou v očekávání Jsou naprosto nadšení a nemůžou se už dočkat, kdy z nich bude tříčlenná rodina,“ uvedl pro deník The Mirror blízký zdroj z jejich okolí. „Už to oznámili i rodinám a přátelům. Všichni se neskutečně těší,“ dodal. 

Video
Video se připravuje ...

Kouzelnická sága o Harrym Potterovi. Kolik věcí jste o filmech nevěděli? Videohub

Na veřejnosti se již Erin, která je skoro o hlavu vyšší nežli její o 5 let mladší partner, ukázala s těhotenským bříškem, které se ještě donedávna snažila maskovat před zvědavými pohledy lidí ve svém okolí volným oblečením - a není pochyb, že to má, jak se říká, za pár. Podle zdroje deníku The Sun se prý Daniel velice těší, až si vyzkouší roli otce. „Jeho vztah s Erin je velmi výjimečný a všichni z jejich okolí se shodují, že z nich budou skvělí rodiče.“

Z ústřední trojice Harryho Pottera tak zatím zůstává bezdětná pouze herečka Emma Watsonová (32), představitelka Hermiony. Ta by měla aktuálně tvořit pár se synem kontroverzního miliardáře Philipa Greena (71), Brandonem (29). Zkazky o jejím vztahu se začaly šířit médii poté, co byli spatřeni ruku v ruce v italských Benátkách. 

Rupert Grint (34), jenž se proslavil rolí Rona, se stal otcem v květnu 2020. S přítelkyní Georgií Groomeovou (31) se radují z dcery. Její jméno ale prozatím světu neoznámili.

Fotogalerie
43 fotografií