Rodina herce britského původu Juliana Sandse již několik dní trne strachy. Manželka a tři děti nemají o jeho stavu žádné zprávy. Muž, jenž si zahrál například v seriálech Gotham, Banshee, Slečna Marplová či Posel ztracených duší, a také ve filmech Pokoj s vyhlídkou, Démon Warlock, bizarním snímku Helena v krabici či ve výše zmiňovaném Nabarveném ptáčeti, není k nalezení. Jeho zmizení bylo oznámeno příslušným úřadům už v pátek 13. ledna.

„Podle mých informací během dne odešel na výstup do hor, a když se nevrátil, tak jeho rodina nahlásila, že ho pohřešuje,“ uvedla policejní mluvčí Gloria Huertaová. Úřady zahájily pátrací akci v horách, pozemní týmy ale byly po pouhých 24 hodinách odvolány kvůli lavinovému nebezpečí. Pátrání však pokračuje ze vzduchu, ale zatím bohužel neúspěšně.

Video
Video se připravuje ...

Oficální český trailer filmu Nabarvené ptáče Bioscop

Podle dostupných informací se herec vydal na túru v oblasti Baldy Bowl na jihu Kalifornie, která je mezi lyžaři a milovníky hor velmi populární. Ve čtvrtek tam však místní úřady vydaly varování před špatnými meteorologickými podmínkami. Sesuv lavin by mohl být riskantní i pro záchranáře samotné – a proto musely být jejich týmy odvolány. Nezbývá než doufat, že je herec v pořádku...

Fotogalerie
44 fotografií