Podle deníku TMZ.com nechtěl oscarový herec Al Pacino věřit tomu, že by jeho o 54 let mladší partnerka Noor Alfallahová (29) mohla nosit pod srdcem jeho dítě. Slavná hollywoodská hvězda prý totiž užívá léky, které způsobují neplodnost. Nebo tedy měly by způsobovat. „Nevěřil tomu, že by mohl oplodnit ji nebo kohokoli jiného. Požadoval od ní testy otcovství, aby dokázala, že to dítě je jeho," uvedl zdroj. 

Tmavovlasá kráska, která má slabost pro starší muže a v minulosti neodolala například svodům rockera Micka Jaggera (79) či herce a režiséra Clinta Eastwooda (92), údajně test DNA podstoupila - a nyní má v ruce nezvratný důkaz, že je otcem jejího nenarozeného děťátka právě slavný herec. Podle všeho je Noor momentálně v osmém měsíci těhotenství a z Ala bude brzy čtyřnásobný otec.

Video
Video se připravuje ...

Al Pacino nedávno zazářil na plátnech kin ve snímku Klan Gucci (House of Gucci) Forum Film CZ

Pacino, hvězda Kmotra či Zjizvené tváře, údajně ještě před 2 měsíci neměl ani tušení, že je Noor těhotná, a když to zjistil, byl „šokován“. V souvislosti s tím se vedou bouřlivé diskuse o tom, zda vůbec tvoří pár. Zdroj z hercova okolí se vyjádřil, že Pacino žil do té doby v domnění, že je jejich vztah už minulostí. Na veřejnosti se bok po boku ukázali naposledy v dubnu. Zažehne společné dítko vyhaslou jiskru?

Fotogalerie
29 fotografií