Koncem minulého pracovního týdne se fotografům podařilo v odpoledních hodinách nafotit slavnou herečku Naomi Wattsovou a Billyho Crudupa ve svátečním, se zlatými prstýnky na rukou. Jak později samotná herečka o pár hodin později na sociální síti přiznala, tento den se stal jejich dnem svatebním. Sdílela dokonce jednoduchý, a přece působivý snímek rozesmátých novomanželů a Naomi v šatech od módního návrháře Oscara de la Renty za 5 tisíc dolarů (necelých 110 tisíc korun) vypadala prostě božsky.

Pod fotografií se to začalo hemžit gratulacemi a nadšenými komentáři – a mezi fanoušky a celebritami, kteří jim přáli vše nejlepší do manželství, nechyběla ani česká stopa. „Velká gratulace! Jsem za vás taaaak šťastnááá,“ jásala například modelka Petra Němcová (43) a se slovy o velké lásce přispěchala i modelka a spisovatelka Pavlína Pořízková (58). Dále jim gratulovaly třeba herečky Michelle Pfeifferová (65), Nicole Kidmanová (55) či Reese Witherspoonová (47).

Video
Video se připravuje ...

Trailer na snímek Vetřelec: Covenant 20th Century Fox/CinemArt

Naomi, hvězda filmů 21 gramů či Mulholland Drive, a Billy, jenž zazářil třeba ve Watchmenech nebo ve sci-fi Vetřelec: Covenant, potvrdili svůj vztah v roce 2017. Jako pár se ale poprvé objevili ve společnosti až v roce 2022. Zatímco Billy má z předchozího vztahu syna Williama (19), Naomi si pořídila s hercem Lievem Schreiberem (55) hned dvě děti, syna Sashu (15) a dceru Kai (14). Ani Schreiber nechyběl mezi gratulanty. „Nádherné!“ reagoval na svatební snímek své někdejší partnerky s upřímným dojetím.

Fotogalerie
37 fotografií