Hudebník a herec Jan Maxián nepatří mezi celebrity, co by do světa vytrubovaly novinky ze svého soukromí. Stejně tak se mu podařilo utajit v roce 2012 svatbu se svou přítelkyní Lucií, matkou jeho tehdy devítiměsíční dcery Rebeky Nely (11). Veselka tenkrát proběhla na romantické pláži, na ostrově poblíž Afriky. V roce 2020 se pak rozvedli – Lucie dala přednost mladému hokejistovi Lukáši Langerovi (27).

Maxián, člen dnes již neexistující skupiny Nightwork, se však žene do chomoutu znovu – podle moderátora Leoše Mareše se v úterý 18. dubna zasnoubil! Mareš se s ním potkal společně s manželkou Monikou (48) a dcerkou Alex (1), když byli „na procházce“ Pařížskou ulicí v Praze, kde se to jenom hemží luxusními obchody, a navštívili známé zlatnictví. „Zašli jsme do Cartiera a najednou vidím, že tam stojí Honza Maxián, kamarád,“ líčil ve své Ranní show.

Na dotaz, co tam dělá, se prý dočkal od Maxiána lakonické odpovědi: „To bys ani nevěřil – rozhodl jsem se, že se zasnoubím, přišel jsem si pro zásnubní prsten,“ šokoval Mareše svou otevřeností. Se svou partnerkou je prý už dlouho, je to vážný vztah, a tak se ji rozhodl požádat o ruku. Ještě v ten samý den! „Ve 23:13 mi přišla zpráva: ‚Ahoj Leoši, tady Honza, stalo se, řekla ano.‘ Takže já vám to dneska můžu říct,“ smál se Mareš.

Video
Video se připravuje ...

Hudebník a skladatel Jan Maxián: Rozumím si s každým! Ivan Hladík, Aleš Brunclík

S dabérem se pak spojil přímo uprostřed vysílání a Maxián mu potvrdil, že zásnubní večer byl krásný. „Měli jsme zrovna včera takový výročí, dost symbolický den, tak se to nějak stalo, že to proběhlo tak narychlo. Ale bylo to v den, kdy to všechno do sebe zapadlo, mělo to tak být. Kvůli soukromí své nastávající nemohu nic říct, ale bylo to venku, na hradbách Vyšehradu,“ prozradil Maxián.

Žádnou velkou akci s živou hudbou a konfetami si nepřál. „Jsou to právě ty okamžiky, kdy člověk přemýšlí, jak by to všechno mohlo být obrovský a šoubyznysový, ale naopak, takováhle věc je úplně nejkrásnější, když je to naprosto nejkomornější, co nejintimnější, jenom sami dva,“ doplnil Maxián. Nezbývá tedy nic jiného než mu za celou redakci popřát, aby jeho druhé manželství bylo konečně to pravé.

Fotogalerie
44 fotografií