Známému muzikantovi Janu Maxiánovi, který se proslavil nejenom díky kapele Nightwork, ale i svým účinkováním v hudební show Tvoje tvář má známý hlas, se údajně rozpadlo manželství s krásnou Lucií kvůli jejich zcela odlišným životním stylům. Krizi podle Lucie pár prožíval již několik posledních let, a jak se zdá, ani společné dítko, dcera Rebeka Nela (9), je neudrželo pospolu.

„S Honzou to už dva tři roky nefungovalo, každý jsme jiný,“ prozradila Lucie pro Expres.cz. „On je výtečný dabér, umělec a hudebník, to vše odvádí perfektně, věnuje tomu veškerý svůj život, ten zbytek ale už nějak... Nedá se to takhle dlouho dělat,“ vysvětlila.

Svého nového partnera, byť je o nějaký ten pátek mladší než ona, potkala příhodně díky sportu, který oba velice milují. „Poznali jsme se na ledě. Já sportuji hodně, učím jógu, trénuji kickbox. S dcerou jsem chodila hodně bruslit a jednoho dne tam byl shodou okolností i Lukáš a potkali jsme se,“ vylíčila onu chvíli, kdy mezi ní a talentovaným brankářem přeskočila ona pomyslná jiskřička.

Langer pak prý její dceři nabídl, jestli „si to nechce jít zkusit na Kobru“ – nehledejte v tom ale žádný dvojsmysl, řeč je o hokejovém týmu HC Kobra Praha. Dvojice se začala podle všeho potkávat pravidelně a odsud byl už jenom krůček k tomu, aby zaplála láska.

VIDEO: Hudebník a skladatel Jan Maxián: Rozumím si s každým! 

Video
Video se připravuje ...

Hudebník a skladatel Jan Maxián: Rozumím si s každým! Ivan Hladík, Aleš Brunclík

„Jsme spolu zhruba rok,“ dodala Maxiánová. S „novým tatínkem“ podle všeho skvěle vychází i malá Rebeka, pohybově nadaná po mamince. Zamilovaná dvojice totiž pořádá různé kempy pro děti. „Rozvod asi bude na delší běh. Domluvy mezi námi jsou teď takové horší,“ přiznala Lucie v narážce na poznámku svého muže, kterou se zcela distancoval od romantických fotek plných něžných vyznání směrem k Lukášovi, které ona sdílí na svém instagramu.

Zároveň Maxián také zdůraznil, že je ještě stále, před Bohem i před úřady, jeho manželkou. „Je potřeba, aby se ti lidé domluvili i kvůli dítěti, člověk nechce nic lámat přes koleno…“ povzdechla si Lucie. Jak se zdá, tohle bude ještě hodně zajímavé…

VIDEO: Ironický vzkaz Jakuba Prachaře jeho manželce Agátě!

Video
Video se připravuje ...

Jak bude Jakub Prachař trávit Vánoce? Ironický vzkaz Agátě! Kateřina Štíchová

Fotogalerie
32 fotografií