Chorvatsko zeje prázdnotou a bez Čechů, jakožto největšího zastoupení turistů nabírá dovolená u jadranského moře zcela jiný rozměr – nepřipadáte si jako doma. Modelka a moderátorka Agáta Prachařová sbalila dva kufry, nechala děti doma a vydala se na opalovačku do země, která každého člověka vítá s otevřenou náručí a s prostřeným stolem. Jenže spoustu faktů nahrává tomu, že nejela sama, ale v objetí nového muže.

Ačkoliv většinu fotek z dovolené nacvakala její ruka a je na nich jen Agáta, popisky a hashtagy u příspěvků na sociálních sítích naznačují, že zběsilému photoshootu v liduprázdných ulicích, uličkách a u bazénu přihlížel někdo další.

Video: Agáta Prachařová s dcerou uvařily pro Blesk! Koukněte, jak je Mia (2) šikovná

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová s dcerou uvařily pro Blesk! Koukněte, jak je Mia (2) šikovná Markéta Reinischová

Tak například u jedné fotky před západem slunce, kterou musel vyfotit někdo jiný, zmiňuje Agáta novou lásku. Tím údajně myslela nové šaty, to jí ale armáda fanoušků nezbaštila. „Šaty jó?? Ha ha ha. Je v tom frajer, to je jasný,“ provokoval modelku jeden z nich. K další fotce u bazénu připsala: Je lepší žít život, než jen přežívat. Narážela snad na to, že i po nedávném rozchodu má právo znovu propadnout lásce a užívat si života podle svého?

Chorvatsko je bezpečná země, o to víc bez davu turistů. Podle určitých svědectví se ale Prachařová na letišti a po ulicích promenádovala v doprovodu neznámého muže, a bodyguard to údajně nebyl. Tak snad se po menším oddechu od koronavirových strastí a dětského řevu Agáta rozpovídá, zda je expřítel Marek Niessner dávno v zapomnění a své srdce už věnovala někomu novému.

VIDEO: Agáta Prachařová má v kráse nástupkyni: Kordule (14) se hrnou žhavé nabídky!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová má v kráse nástupkyni: Kordule (14) se hrnou žhavé nabídky! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
58 fotografií