Mladá herečka a zpěvačka už sice rodné bydlo dávno opustila a od té doby stihla jeden čas žít i v Americe, ale když se nad Českem objevil mrak strachu kvůli koronaviru, ráda se vrátila zpátky k mamince, aby jí byla nablízku. To samé prý udělal i její bratr Jakub Prachař, a oba se tak vrátili do svých někdejších dětských pokojíků.

„To byly takové vzpomínky na staré časy, moc příjemné. Jsem ráda, že rodina byla pohromadě,“ prozradila pro Expres.cz Mariana Prachařová,  a dokonce doplnila, že už rodina přijala i Jakubovu novou partnerku - topmodelku Denisu Dvořákovou (28). 

Není ale jasné, zda u nich také v době největší koronavirové krize bydlela, nebo třeba jen docházela na návštěvy. „Denisa se mi líbí, je to fajn holka, ale dál bych to nekomentovala,“ dělala tak trochu tajnosti herečka, kterou před lety proslavila role v seriálu Horákovi.

Je jasné, že respektuje soukromí svého bratra, který se navíc právě rozvádí s manželkou Agátou Prachařovou (35). Do vztahů mu podle všeho nemluví. 

To samé se ale nedá říct o Jakubovi. „To mám zakázané, začít si s jeho kamarádem, na to si mě dost hlídá. Ale až poslední dobou. Jsme od sebe jedenáct let, dřív to tolik neřešil, ale teď se na mě nesmí nikdo ani podívat,“ dodala pro Expres.cz se smíchem blondýnka, co v posledních měsících experimentovala i se značně tmavším odstínem vlasů.

VIDEO: Mariana Prachařová: Co práskla na svého bratra Jakuba Prachaře?

Video
Video se připravuje ...

Mariana Prachařová: Co práskla na svého bratra Jakuba Prachaře? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
52 fotografií