Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Podcast: Sex na cibuli, svítící kondomy a Hitlerův penis. Tvůrci Hodiny Dějepichu odhalili sebe i historii

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
16. února 2024
17:00

Již téměř 100 dílů baví Honza Studnička a Tereza Kujová své diváky a posluchače v Hodině Dějepichu z dílny Reflexu. Ocenění tvůrci se v rozhovoru se Zoryou Blue rozhodně nestyděli! Popsali své nejbizarnější sexuální zážitky se svítícími kondomy, popsali netradiční erotické praktiky jako sex na cibuli a promluvili o největší záhadě lidských dějin - jak velký byl penis Adolfa Hitlera?

Ačkoliv svůj podcast rozšafní tvůrci pojmenovali Hodina Dějepichu, tak sex je podle nich jenom takové koření příběhů, které Tereza a Honza vyprávějí. Nejdůležitější jsou často šílené, zvrácené a spletité osudy našich předků, kteří toužili po moci, penězích, slávě, odplatě a kvalitním pichu. Samotná historie sexu je v Evropě poměrně jednoduchá.

Video Už budu! Celý rozhovor s Terezou a Honzou z Hodiny Dějepichu - pdc, ub, Kristl, Železný
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

„Když máme nějaké sexuální téma typu kondom nebo vibrátor, tak to má vždycky stejný průběh. Zmínky jsou už od pravěku, ve starověku se to začne dělat, Řekové to zdokonalí, Římané z toho udělají agenturu nebo státní instituci, ve středověku se to zakáže, začne se to objevovat po renesanci a pak v devatenáctém století ve viktoriánské Anglii se o tom nemluví vůbec. A pak se to vynoří znovu v druhé polovině dvacátého století. Vibrátory, kondomy, striptýz, cokoliv, co se týká sexu, má tuto historickou vlnku,“ poskytl rychlý exkurz do minulosti Honza Studnička.

V sobotu 9. 3. od 14:00 vystoupí v pražských Letňanech na Erofestu moderátorka Zorya Blue s podcastem Už budu! V sobotu 9. 3. od 14:00 vystoupí v pražských Letňanech na Erofestu moderátorka Zorya Blue s podcastem Už budu! | Blesk

Pro Terezu pak bylo překvapující, jak násilné lidské dějiny jsou. „Znásilnění, ať už heterosexuální nebo homosexuální je napříč historií pevně daný,“ přiznala podcasterka a dodala: „Tohle je v historii tolik opakující se, že už to není tolik zajímavý, jenom spíš hrozný,“ myslí si.

Moderátorka Zorya Blue vydala Knihu moderní sexuality UŽ BUDEŠ? Ulov si svou knihu tady! Osobně se s námi můžete potkat letos na Erofestu!

Mezi nejposlouchanější epizody Hodiny Dějepichu patří díly věnované sexu během nacismu. Největší spekulace se pak vedou o milostném životě Adolfa Hitlera. Podle Dějepichářů existují dvě verze: „Buď měl rád, když ho dáma ponižovala a řezala. Druhá je, že byl pro nás vlastně velice nudný. Míval jaksi normální a zdravý sexuální vztah se ženou, se kterou zrovna byl,“ vypráví Honza Studnička. A jak byl Führer vyvinutý „tam dole“ a měl pouze jedno varle?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.