Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Podcast: Chodí k němu i zadané dámy. Do erotického maséra se zamilovaly jeho klientky

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
26. listopadu 2023
05:00

Většinu klientek erotického maséra Jaka tvoří zadané ženy. Chodí k němu kvůli jeho zkušeným dotykům a schopnosti vyvolat hluboké orgasmy. Některé dámy jím byly natolik unesené, že se do Jaka zamilovaly. Jak tyto prekérní situace řešil a jak reagují muži, když se dozví, že jejich partnerky k němu tajně chodí na erotické masáže?

Každý den má Jake vyhrazený pro jednu klientku. Jeho erotické masáže vyhledávají ženy ve věku od 18 do 60 let a Jake podle jejich potřeb plní různá přání. Základem jeho masáží je tzv. vědomý dotyk, kdy on skrz dotyk cítí emoce, potřeby a další niterní pocity klientek a zároveň skrz dotyk on k nim promlouvá. Cílem je pak vyvolat v masírované ženě hluboký prožitek. A masáž se nemusí vyhnout ani pohlavním orgánům.

Video Už budu! Celý rozhovor s erotickým masérem Jakem - pdc, ub, Jedlička, Železný
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jeden z cílů, který masáž může mít, je v ženách vyvolat sebedůvěru. V sexu se mohou potýkat s různými obtížemi a Jake se jim snaží pomoci získat pocit, že s nimi není nic špatně. „Hodně žen, které ke mně přijdou, tak po masáži říkají, že na nich jejich okolí vidí tu změnu, že vnímají třeba nejen to, jak jim září oči, ale chovají se trošku jinak. Berou věci s lehkostí, často si najednou mnohem víc uvědomují, co chtějí, nebo dokážou komunikovat, co chtějí,“ popisuje příznivý vliv svých erotických masáží.

Přijďte na křest Knihy moderní sexuality UŽ BUDEŠ? 4. prosince do pražského Tresor Clubu. Čeká vás celovečerní program: drag, burleska, shibari, vědomý dotek a více. Ulovte si svou vstupenku a knihu na zoryablue.com/kniha

Jiný pohled na erotické masáže ale nejspíš mají jejich partneři. Jake přiznal, že k němu chodí asi 60% zadaných žen a 40% nezadaných. Přičemž je jen málo klientek, které mají erotickou masáž od svého protějšku povolenou. „To je něco, co já neřeším, nesoudím,“ říká Jake a dodává: „Pokud jsi v situaci, že cítíš, že tě něco nenaplňuje, tak samozřejmě je fajn to nejdřív komunikovat doma, ale pokud máš pocit, že už nemáš třeba jiné východisko, anebo to opravdu chceš, tak z mého pohledu je to naprosto v pořádku,“ brání erotické masáže u zadaných klientek. Moderátorka Zorya Blue byla ale silně proti. Co Jakovi na tento pikantní názor řekla a co mu vyčetl bývalý partner jedné jeho klientky?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.