Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Podcast: Na anální sex se muž musí cítit dobře, říká lektorka. Radí nejlepší techniky k uspokojení

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
29. října 2023
05:00

Způsobů, jak v mužích rozpoutat plameny vášně a dovést je k slastnému vyvrcholení, existuje podle tantrické masérky a lektorky Kláry Kloudové hned několik. K prvním narozeninám podcastu Už budu! odhalila, jak partnery uspokojit rukou, ústy nebo ožehavým análním sexem.

Pořad o sexu, těle a intimitě Už budu! slaví rok své existence. Za tu dobu vyšlo 51 epizod a v té 52. se vrací vůbec první hostka Klára Kloudová. Tantrická masérka a lektorka tentokrát popsala techniky, jak uspojit ženy a muže. V tomto článku se zaměříme na pány.

Video Už budu! Celý rozhovor s tantrickou masérkou a koučkou Klárou Kloudovou - pdc, ub, Jedlička, Železný
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Pro uspokojování rukou je dle Kláry zásadní vybrat vhodný lubrikační gel nebo olej. Z vlastní zkušenosti doporučuje lubrikační gely na vodní bázi nebo kvalitní kokosový olej. S jejich pomocí se otevírá celá plejáda možností pohybu ruky nebo rukou po penisu. Není potřeba stimulovat mužské přirození jen směrem nahoru a dolů, ale stačí jen otočit ruku, kdy palec směřuje ke kořeni penisu a druhou rukou lze kroužit na žaludu. Partner pak bude pomlaskávat slastí. 

Narozeninové vysílání Už budu. V neděli 5. 11. od 12:00 na webu Blesk.cz Narozeninové vysílání Už budu. V neděli 5. 11. od 12:00 na webu Blesk.cz | Blesk

"Můžete udělat i techniku, které říkám palma, kdy na vrchol žaludu položím dlaň a tou po něm kroužím. A hraji si s rychlostí, kdy můžu zrychlit, zpomalit nebo žalud prsty sevřít," líčí Klára, podle níž je toto stimulování jiné, poněvadž rukou dráždí větší plochu. "Když pánová zavřou oči, tak prý nepoznají, jestli je to jazykem nebo prsty," tlumočila reakce mužů masérka. Zároveň poradila, jak na anální sex a není k tomu potřeba žádné dlouhé dildo, jak si občas lidé mylně myslí.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.