Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Podcast: Anální růžička jako čokoláda nebo náboje v pochvě. Umělec popsal nejodvážnější odlívání 

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
12. listopadu 2023
05:00

Hostem 54. dílu podcastu Už budu! se stal umělec Martin, který odlévá nejrůznější dámské partie. Muži se podle něj stydí, kdežto ženy se odvážou a s chutí si nechají zvěčnit své ohanbí, prsa i zadečky. A jsou situace, kdy se i Martin diví, jaké mají dámy všemožné nápady!

Za svou kariéru viděl Martin alias Bodycasting Praha již téměř 500 svlečených dam, s pány je to ale daleko horší. Včetně sebe tvůrce odlíval pouze tři! „Zkoušel jsem se domluvit s muži na odlitcích třeba penisu, ale všichni to vzdali. Byli zbabělí a na poslední chvíli, poslední den nebo hodinu před odlitím to zrušili. Takže co se týče otevřenosti, ženský jsou mnohem, mnohem statečnější než muži,“ myslí si Martin.

Video Už budu! Celý rozhovor s umělcem Martinem o odlitcích - pdc, ub, Jedlička, Železný
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Sádra je skvělý materiál, který dokáže zachytit nejmenší detaily těla, o nichž třeba ani modelky netuší. „Žádná 3D tiskárna, žádná jiná technologie nedokáže než to, co obyčejná sádra dělá v mnohatisícovým rozlišení,“ vysvětloval v pořadu Martin. Vidět jsou pak jednotlivé papilární linie, nehty, pupínky, jizvičky a další. A podobně jako fotografie se mohou retušovat, tak i sádrové odlitky to umí. Jak? Stačí obyčejný šmirgl!

Mezi jedny z nejčastějších partií, která Bodycasting Praha odlévá, patří vulva. Modelem se mu stala i odvážná slečna, které odléval vulvu před orgasmem a následně krátce po něm. Její dolní partie byly po vyvrcholení celé zvětšené a rozvolněné. Jednou k němu přišla jiná dáma, která si omylem odlila i pochvu, když jí tam náhodou natekla sádra!

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz. Více informací o moderátorce Zorye Blue naleznete zde.

„Takže jsem opatrně zevnitř odformovával tu hmotu a podařilo se mi vlastně odtisknout kompletně celý interiér té ženy až po ten děložní čípek,“ popisoval svůj povedený kousek a dodal: „Podíval jsem se, jak je žena uvnitř velká, jestli ti muži, kteří jsou nedostatečně vybavení, uspokojí tu ženu. Tipněte si, jak dlouhá je pochva k děložnímu čípku?“ ptal se ve studiu Martin naší moderátorky a štábu.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.