Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Podcast: Umělec odlil těla ženského volejbalového týmu. První pokus dopadl pro hráčku katastrofálně

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
10. listopadu 2023
17:00

Do studia podcastu Už budu zavítal Martin, který má vskutku neobvyklý koníček. Odlévá do sádry části ženských těl. Nápad na obtisknutí prvního zadečku mu vnuknuly dvě hráčky volejbalového týmu, které spolu laškovaly.

Za svoji kariéru viděl Martin téměř 500 vulv. Dodneška jej nepřestává fascinovat různorodost ženského pohlavního ústrojí. „Jestli je něco velmi kreativní, atypický a rozmanitý, tak je to vulva. Ucho je furt ucho, ať odstává nebo je takový makový, tak je to pořád ucho složené z lalůčku, chrupavky a tak. Nic zajímavýho. Kdežto u té vulvy, co kus, to je jak otisk prstu,“ neskrýval své nadšení umělec známý jako Bodycasting Praha.

Video Už budu! Celý rozhovor s umělcem Martinem o odlitcích - pdc, ub, Jedlička, Železný
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

K Martinovi chodí v drtivé většině ženy, které si touží nechat obtisknout, prsa, zadečky, vulvy, ruce nebo větší torza těl. K tomu využívá různé techniky - od nanášení sádry na tělo, přes odlévání, obtiskávání a podobně. Negativ pak vylije štukatérskou sádrou, kterou lze ještě vybrousit, nachromovat a různě upravovat. Cena odlitků se pohybuje od 2 do 60 tisíc podle velikosti. Na přání dokonce dělal odlitky prsou z čokolády.

K odlívání pomocí sádry jej přivedla úsměvná situace, když ještě dělával trenéra u extraligového týmu volejbalistek. Hráčky chodily kvůli rekonvalescenci na masáže, do vířivky a do sauny. „Cupitaly v sauně pěkně v řadě ve svých ručníčkách s holými zadky a jedna hráčka chytla za prdel druhou, zmáčkla půlku a říká: ‚Ty máš tak krásnou prdel? Já ji chci mít doma.' No, a já jsem to slyšel a říkám, proč ne?“ smál se Martin.

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz. Více informací o moderátorce Zorye Blue naleznete zde.

Nabídl tedy hráčce, že by jí zalil zadek sádrou, ale dívka to odmítla s tím, že se před ním nebude svlíkat. Za 14 dní se ale u trenéra konala příprava na turnaj a téma odlitého zadečku bylo zpátky na strategické tabuli. Spoluhráčky do kamarádky nalily dva panáky a „už ležela na masážním lehátku a já jsem míchal šufánkem na nádobí devět kilo bílé sádry. Byl to můj první pokus, kdy jsem vůbec netušil, co dělám, přesto jsem jí zalil ten zadek devíti litry sádry,“ vzpomínal sympatický umělec. Když pak došlo na odstranění sádry, nastala katastrofa!

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.