Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Podcast: Hostili swingers párty i celebrity. Manželé provozují BDSM penzion v Babiččině údolí

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
6. října 2023
17:00

Od bolavých kolen k dobře vybavenému BDSM penzionu. Takový je příběh manželů Martínkových, kteří přes 7 let provozují Penzion Klídek, v jehož pokojích nechybí pranýře, kříže a různorodé sexuální hračky. Za dobrodružstvími do malebného Babiččina údolí přijeli veřejně známé osobnosti i náruživí swingeři.

Když Irena vypráví lidem, jak vznikl jejich nápad na sexuální houpačku a posléze celý BDSM penzion Klídek, posluchači se vždy usmívají od ucha k uchu. Nestojí za tím totiž žádný ambiciózní plán na rychlé zbohatnutí, ale prachobyčejná bolavá kolena.

Video Už budu! Celý rozhovor z BDSM Penzionu Klídek - pdc, ub, Jedlička, Železný, Marek
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jirkovi ruplo v koleni, a tak přemýšlel, jak to udělat, aby nemusel na kolena,“ vyprávěla manželka a její muž jí doplnil: „Abych uspokojil manželku, samozřejmě.“ Jiří si udělal řádnou rešerši, prohlédl si jiné sexuální houpačky, ale ty se mu nelíbily. „Byly to takové nějaké popruhy a vypadalo to jako batoh, což mě vůbec nelákalo. Představa, že si to navlíkne a bude vypadat jako nějaký parašutista, se mi nelíbila,“ usmíval se truhlář. Rozhodl se, že si vyrobí svoji houpačku a zavěsil ji ve své garsonce v penzionu.

Manželé ještě tehdy k obyčejnému penzionu provozovali hospodu, ale nevyhovovalo jim, že přes léto spali jen 4 hodiny denně. Po dvou letech od zrození první houpačky dostala Irena nápad, že by jejich houpačky pro velké holky mohli zavěsit do pokojů, což hosté brzy ocenili. V roce 2016 manželé navštívili erotický veletrh a začali penzion Klídek postupně předělávat. Momentálně mají 5 apartmánů, kdy 2 jsou s jednou ložnicí a 3 apartmány disponují 2 ložnicemi, což ocení páry, které chtějí dovádět hromadně. Ve všech apartmánech je BDSM postel, BDSM kříž, erotická houpačka a různé vibrátory, vakuové pumpy, anální kolíky a mnoho dalšího pomůcek včetně gynekologického křesla.

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz. Více informací o moderátorce Zorye Blue naleznete zde

Zpočátku k nim podle manželů jezdili hodně milenecké páry, přičemž některé z nich nezůstaly ani přes noc. Jednou k nim dokonce nečekaně přijel muž, který v penzionu hledal svoji nevěrnou manželku. Podle Jiřího ale žena zrovna nebyla v Penzionu a i kdyby byla, majitelé by mu nic neřekli! Jejich penzion v současnosti navštěvují spíše manželské páry, které chtějí zkusit něco nového. Zároveň k nim zavítají i veřejně známé osobnosti.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.