Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Podcast: Spanking aneb slastný výprask. Umělec »obstaral« hned 5 žen

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
15. září 2023
17:00

Tmavovlasý muž s pronikavým pohledem si říká kinky whips a ve volném čase se věnuje spankingu. Tak se nazývá odnož BDSM, v níž spanker vybranými nástroji švihá, plácá, lechtá nebo bičuje modelky či modely. Na co si dát během session pozor a co udělal s 5 dívkami, které k němu dorazily hromadně, prozradil v podcastu Už budu!

Hostem již 46. dílu se stal spanker kinky whips, který do studia podcastu přinesl ukázat i své drahocenné nástroje. S chutí na stole rozložil biče, důtky nebo práskačku, jimiž častuje ženskou kůži. Jeho primárním úmyslem není těmito předměty způsobovat modřiny, otoky a krvácení, ale zejména poskytovat potěšení a seberozvíjející se zážitek.

Video Už budu! Celý rozhovor se spankerem kinky whips - pdc, ub, Jan Jedlička, Jiří Marek, Radek Železný
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

„Pro mě je bolest prostředek, není to cíl. Jsou lidé, pro něž fyzická bolest prožívaná v erotickém kontextu je ten cíl. Chtějí ji zažít co nejvíce, posunout někam svou hranici. Proti gustu žádný dišputát, ale pro mě je bolest jenom prostředek k tomu, abych toho člověka dostal do stavu euforie, uvolnění, jestliže je tomu modelka otevřená. Kdybych to měl k něčemu přirovnat, tak v zásadě mezi spankingem a masáží není takový rozdíl,“ říká spanker. On stejně jako masér nebo masérka chce dosáhnout pro klienta hlubokého a příjemného prožitku. Zároveň oba musí dobře znát lidské tělo, musí velmi dobře zacházet se svými nástroji a poznat, kdy můžou přitlačit.

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz. Více informací o moderátorce Zorye Blue naleznete zde. Oblečení pro spankera kinky whips vytváří umělkyně SIKRA.

Před zahájením session musí kinky whip vědět, v jakým zdravotním stavu se daný člověk nachází. Ať už fyzickém, tak i psychickém a jaké léky užívá. „Když mu bolest třeba zamává s tlakem, upadne do bezvědomí, tak najednou máš člověka, co ti visí na kříži. Jestli trpí na epilepsii a ty mu bolestí způsobíš, že tam s sebou začne škubat, tak je to taky problém. Když bere léky na ředění krve a ty ho ani nemusíš říznout, ale ty údery mu způsobí modřiny, nemáš léky a teď mu to způsobí brutální podlitiny a skončí s tím ve špitále,“ vysvětluje spanker, proč musí dobře znát zdravotní stav klientů. Během jedné session se mu dokonce začala klepat slečna a kinky whips měl pořádně nahnáno.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.