Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Podcast: Striptérka se zamilovala v práci. Na první pohled věděla, že to bude velký

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
27. srpna 2023
05:00

Skloubit noční práci striptérky a soukromý život není úplně jednoduché. Majkelina Cat již 10 let pracuje v pražském striptýzovém podniku Goldfingers a po tu dobu si udržovala vážné vztahy. V noci se v baru dokonce zamilovala do své současné přítelkyně. Co Majkelině říkali její milovaní na náročnou noční práci, prozradila striptérka v podcastu Už budu!

V současnosti patří Majkelina Cat mezi nejznámější české striptérky. V klubu Goldfingers vymýšlí spektakulární show, o nichž říká, že chce, aby si je každý zapamatoval. Klient se může s krásnou Majkelinou s uhrančivým pohledem poznat i mimo pódium. Za určitý poplatek si s ním popovídá nebo mu privátně zatancuje. Další možností je ji pozvat na drink, ale to nemá příliš ráda a snaží se v práci nepít. Proč?

Video Už budu! Celý rozhovor se striptérkou Majkelinou Cat - pdc, ub, Jedlička, Marek, Chebotareva
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

„Myslím si, že je hodně velký problém, když holky pijí alkohol nejen od hostů, ale že si ho můžou dát na baru i samy. Pokud by si ho dávaly od zákazníka, tak je to pochopitelný, protože je to jejich práce, ale přijde mi zbytečný tam pít z vlastní vůle,“ myslí si striptérka a modelka z OnlyFans s tím, že lékař v práci také nepije.

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz. Více informací o moderátorce Zorye Blue naleznete zde.

Česká republika je oproti USA specifická tím, že klienti mohou při tzv. lap dance v omezené míře sahat striptérkám na zadek a prsa. „Byla bych radši, kdyby se to nedělo,“ říká Majkelina Cat. Přesto erotické dusno je v klubu, v němž pracuje 100 žen, jasně patrné. Ona sama chápe, jak ji proto někteří muži a ženy vidí: „Uvědomuju si, že tohle je realita a jsme pro ně sexuální objekty. Je to hnusný takhle říct, ale já je zase vidím jako svůj výdělek,“ dodává. V jednom případě ale zahlédla úplně něco jiného. Spatřila přitažlivou ženu, a když se jejich pohledy setkaly, pomyslela si: „Tohle bude velký!“

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.