Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Podcast: Sex během menstruace? Někteří muži z toho šílí, jiní se honem utíkají umýt

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
28. července 2023
17:00

Mezi jedno z největších tabu v oblasti sexu patří bezesporu milostné hrátky během menstruace žen. Pokud se na to dáma cítí, rozhodně existují způsoby, jak si to mohou oba užít. Youtuberka Kačka prozradila v pořadu Už budu!, jak na to a vylíčila, jakých se dočkala rozličných reakcí od svých milenců.

Za celý život má žena v průměru 8 let menstruaci a podle Katky, která má vlastní pořad Hračky Podle Kačky, by byla škoda nedělat osm sex. Základem podle ní je, aby se na to žena cítila a sama si určila, co chce a nechce dělat. Nemusí totiž hnedka dojít k penetraci a klidně se sama či s partnerem/ partnerkou může uspokojovat ručně. Kupříkladu při masírování klitorisu většinou minimálně dochází ke kontaktu s krví. 

Video Už budu! Celý rozhovor s Kačkou o sexu během menstruace - pdc, ub, Marek, Chebotareva
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jsou i muži, kteří se během menstruace nebojí svoji drahou polovičku uspokojovat orálně. „Pokud se příliš nevěnuje vagíně, ale je spíš nahoře na klitorisu, tak je to jedno. Já jsem to takhle praktikovala s bejvalým a šlo to v pohodě,“ přiznává Katka, která pro záchyt menstruační krve primárně používá kalíšek. Dokonce se setkala i s tím, že někdo orální uspokojování během menstruace vyhledával. „Někteří lidé dělají orální sex úplně bez ničeho. Vyloženě tam olizují tu krev, což mi přijde takový trošku upírský,“ smála se Kačka.

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz. Více informací o moderátorce Zorye Blue naleznete zde.

Moderátorka podcastu Zorya Blue naopak vypozorovala, že mnohdy během sexu přestane krvácet nebo naopak koitus urychlí nástup menstruace. A jak se tedy připravit na penetraci během „měsíčků“? Hostka radí se nejdříve umýt, sundat si vložku, vyndat si menstruační kalíšek nebo jiný z hygienických prostředků, které žena používá. Mnohdy lze kupříkladu dělat sex, i když má dáma v pochvě tampon. Ten někdy stačí jen zasunout hlouběji. Pornoherečky pak mají vlastní trik, jak mohou během menstruace natáčet a neutíkají jim kšefty.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.