Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Podcast: Muž s pomocí robota sváděl ženy. O jeho šmajchlkabinetu neměla manželka tušení, říká sexkoučka

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
25. června 2023
05:00

Ve své 15leté praxi se sexkoučka Julie Gaia Poupětová setkala již s lecčím. Mezi nejbizarnější případy nevěry určitě patří svůdník, který sám vytvořil robota, s jehož pomocí zvládal »obstarávat« více žen naráz. Manželka o jeho důmyslném výtvoru a šmajchlkabinetu vůbec nevěděla. Jak sexkoučka postupovala, a proč modrá pilulka nezaručí erekci, prozradila expertka v podcastu Už budu! 

Pokud v sexu partnerů panuje nuda, mají podle první české sexkoučky Julie Gaie Poupětové lidé tři možnosti, jak to zvrátit. Změnit aktivity během samotného sexu, vyzkoušet milování v jiném prostředí a nakonec najít si jiného partnera nebo partnerku. "Muži preferují spíše změnu lidí, což je emočně nejnebezpečnější forma inovace," varuje sexkoučka. Zároveň vyvrací stereotyp, že by byly nevěrní pouze muži, mnohdy jsou si nevěrní oba v páru, aniž by to o tom tušili.

Video Už budu! Celý rozhovor se sexkoučkou Julií Gaiou Poupětovou - pdc, ub, Jedlička, Marek, Chebotareva
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Na svých sezeních s klienty vyžaduje naprostou upřímnost, jinak nemůže párům poradit, co dělat jinak, aby mezi nimi opět vzplála jiskra vášně. "Většinou na začátku setkání říkám, že jestli jsou tady věci, které nechcete druhému říct, tak já nemůžu s jedním z vás sdílet něco, co se nesmí říct tomu druhému. V momentě, kdy se tohle stane, tak mám právo to ukončit a přerušuji naši spolupráci," dodala Poupětová.

Jednou za ní přišel muž s tím, že chtěl rozvíjet svou sexualitu a stát se lepším milencem. Sexkoučka na jeho prosbu kývla s tím, že se vydá do jeho hluboce intimních témat a zkušeností, jenže zjistila, že "pán má tzv. šmajchlkabinet a vedle toho manželku, která se o ničem nesmí dozvědět. Má známosti jednu za druhou a ještě si jich udržuje i víc najednou," řekl v podcastu expertka. A jak to zvládal?

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz. Více informací o moderátorce Zorye Blue naleznete zde.

Vytvořil si na seznamovacích stránkách skript, který za něj komunikoval se ženami. "On s tou ženou nemluví dřív, než se s ní setká osobně na schůzce. Všechno za něj udělají skripty," vyprávěla sexkoučka s tím, že se s ním pak snažila dostat do hlubších rovin, ale muž to odmítal. Nakonec setkání ukončili a on po 40 minutách odešel. Zkratkovitá řešení totiž málokdy fungují a platí to také pro afrodiziaka nebo legendární modrou pilulku, která mužům rozhodně nezaručí erekce.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.