Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Podcast: Modelka měla do 5 sekund orgasmus na povel. Umím svázat lidi bez provazů, říká rigger Krutý Sever

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
28. května 2023
05:00

Za Ondřejem alias Krutým Severem jezdí jeho klienti se primárně nechat svazovat. Rigger se ale lidem dokáže dostat k tělu i jiným způsobem. Naučil se totiž techniku, kdy může lidem vsugerovat nejrůznější věci. Jedné své modelce dokonce umí způsobit okamžitý orgasmus po několika slovech! 

Již několik let se Krutý Sever věnuje japonskému umění shibari, kdy za pomocí provazů svazuje své klienty. Během několikahodinového procesu se na ně dokáže extrémně napojit a vyvolat v nich nejrůznější emoce. Ale pozor! Shibari pro Ondřeje není o sexu, ale o cestě, jak se dostat ke svému klientovi. A mnohdy i do jeho hlavy.

Video Už budu! Celý rozhovor s riggerem Krutý Sever - pdc, ub, Jedlička, Marek, Chebotareva
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

"Já jsem extrémně líný, takže jako rigger jsem odstranil z rovnice ten provaz a vymyslel si svoje vázání bez provazu," říká tajemně Ondřej. Čekáte podobné řešení jako z pohádky Koloběžka první, kde byla Dáda Patrasová oblečená a neoblečená zároveň? Tak to Krutý Sever rozhodně nemyslel.

Podcastová dámská tour Podcastová dámská tour | Blesk

"Tím, že vážu pro prožitek modelky a tím, že v shibari jsem si vždycky od začátku hledal svoji autentickou cestu, tak jsem přišel na to, že vlastně ten provaz je jenom jedním z mnoha nástrojů, který můžu použít," vysvětluje Krutý Sever. Nově tak nesvazuje tělo ale mysl. "Všechno, co udělám na těle, dojde do jednoho místa, a to je hlava, tak se zaměřím na svazování té mysli a můžu k tomu používat dotyk, můžu k tomu používat pohled, dech, svoji přítomnost nebo nepřítomnost, můžu k tomu používat svůj hlas," tvrdí Ondra.

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz. Více informací o moderátorce Zorye Blue naleznete zde.

Tuto schopnost dostal na takovou úroveň, že určitým modelkám stačí jen, když řekne několik slov a vyvolá v nich žádaný prožitek. Žádné provazy, žádné dotyky a jedna z jeho modelek může mít jen za pomocí rozkazu do 5 vteřin orgasmus!

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.