Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Podcast: Říkali mi nymfomanka, pak přišla nehoda. Zuzana promluvila o sexu na vozíčku

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
24. března 2023
17:00

Svérázná Zuzana před osmi lety měla autohavárii, poníž zůstala na vozíčku. Před nehodou byla velmi náruživá a vystřídala mnoho různých partnerů. Někteří lidé o ní dokonce říkali, že je nymfomanka. Jak Zuzka nyní, když necítí nohy, praktikuje svoji oblíbenou kratochvíli, prozradila v podcastu Už budu!

Statečná Zuzana není ženou, která by se topila v sebelítosti a čekala, než jí někdo dobrosrdečně nebo milostivě pomůže. Nemá to ráda, a proto se vždy snaží a snažila dělat věci po svém. V jejím sexuálním životě to platilo stejně, neboť nedala na řeči jiných lidí a užívala si naplno to, co jí bavilo - a tím byl sex.

Video Už budu! Celý rozhovor s vozíčkářkou Zuzkou - pdc, ub, Jedlička, Marek
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

„Já jsem jen holka, co to má ráda,“ odpovídala Zuzka, když jí někdo v minulosti označil za poběhlici. „Nemám ráda rozdíly, že chlap je borec, když oš*kal půlku státu, a že já jsem k*rva. Chtěla jsem to změnit, a tak já jsem borec, že jsem oš*kala půlku státu,“ smála se v podcastu. Někdo jí dokonce označil za nymfomanku, ale ona si to o sobě nemyslí. „Když jsem viděla videa s nymfomankami, tak tomu se fakt nemůžu rovnat,“ dodala a přiznala, že pro ní je ideální mít sex dvakrát denně.

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz. Více informací o moderátorce Zorye Blue naleznete zde.

Jenže její sexuální hedonismus náhle utnula nehoda. Zuzana řídila Ford z roku 1997, o němž tvrdí, že měl konstrukci čokoládového vajíčka, když havarovala. „Ze začátku jsem se stranila a trvalo mi to 3, 4 roky. Byla jsem na sebe naštvaná, že jsem autonehodu přežila a byla jsem nešťastná, ale nikdy jsem se nepokusila o sebevraždu,“ přiznala Zuzana. Kvůli svému novému stavu se rozhodla opustit svého přítele. Po rozchodu a autonehodě byla na dně, a proto vyhledávala různé muže. „A jak reagovali na to, že jste na vozíku?“ ptala se moderátorka Zorya Blue a dostala vtipnou a upřímnou odpověď.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině