Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Podcast: Striptéry pronásledují fanatičky! Ležely jim nahé na autech a chtěly se zabít

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
26. února 2023
05:00

Vyprodaná vystoupení, slušný finanční příjem a spokojené stovky ženy. To je jen jeden z mnoha aspektů práce striptéra. Podle zakládajícího člena taneční skupiny MEN4QUEEN Johnnyho Horyny k tomu patří ještě mnoho tvrdé práce, organizování a fanatičky. Tak přezdívají ženám, které je nepříjemně pronásledují.

Málokdo si vysloužil nadšený potlesk a ovace od stovek žen. Johnny Horyna již přes 11 let dělá profesionálního tanečníka a tuto fantastickou zkušenost má. Zejména přes víkendy baví návštěvnice a návštěvníky na veřejných vystoupeních po celé České republice. Během show MEN4QUEEN platí jasná pravidla, podle nichž se tanečníci chovají k ženám galantně a ty by se měly chovat stejně k nim. Sahat mohou tam, kam jim striptéři sami dovolí, ale ne každá divačka to dodrží!

Video Už budu! Celý rozhovor se striptérem Johnnym Horynou - pdc, ub, Jedlička, Marek, Chebotareva
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Striptéři proto musí ženy mnohdy usměrňovat, aby si dávaly pozor a z přílišného nadšení je dlouhými nehty nepoškrábaly. Jednu z nejhorších zkušeností si Johnny odnesl z párty v uzavřeném klubu, kde ho slečna dokonce kousla do zadku: „Přítomné ženy byly hodně rozjeté, až jsem chtěl ukončit show a odjet. Já nevím, jestli byly tak opilé, a nebo si to chtěly užít. Konalo se to totiž po koronavirové pandemii, takže byly divoké. Křičely na sebe a agresivně si nadávaly. Pak se tam začaly hádat,“ líčil tanečník, jak večer gradoval. „Většinou se naše divačky chovají jako dámy. Tohle jsou pouze střípky, když to někdo přežene,“ dodal.

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz či přímo Zorye Blue na její instagramový profil.

On i jeho kamarádi ale řešili i nepříjemnější situace, když se do nich zamilovaly různé slečny a začaly je pronásledovat. „Normálně nás třeba sledovaly z auta dalekohledem. Zavolaly kamarádovi, který byl s námi a tvrdil jim, že odjel domů. Ony ale věděly, že lže, protože byly v autě a sledovaly nás na zahradě,“ popisoval jednu z mnoha nepříjemných situacích. Pronásledování milovaných idolů ještě nepříjemně gradovalo a jedna z žen si i sáhla na život...

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.