Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Školitelky milenek v podcastu: Konečně můžeme spát s mladšími muži!

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
17. února 2023
17:00

Sebevědomé milenky Angelina Angelic a Irena organizují workshopy, v nichž ženám radí, jak mají milovat samy sebe a ukazují jim techniky na kvalitní sex. V podcastu Už budu! prozradily, že jejich generace je první, která si může užívat se zajíčky!

Nápad na pořádání kurzů, během nějž by se z účastnic staly sebevědomější milenky, vzešel podle jeho zakladatelek v šatnách, kde si dámy často velmi otevřeně povídají nejen o svých sexuálních obtížích a zkušenostech. Irina pochází z Ruska a v Moskvě absolvovala podobný kurz, kde se učila základy, jak být sebevědomá milenka.

Video Už budu! Celý rozhovor se sebevědomými milenkami - pdc, ub, Jedlička, Marek, Chebotareva
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

V Rusku je mezi ženami mnohem větší konkurence, protože je tam nedostatek mužů. Proto o sebe více pečují,“ myslí si Irina, proč je o kurzy zájem. Podle ní je nejdůležitější, aby ženy měly pořádek v hlavě, pak mohou stíhat práci, osobní, rodinný, partnerský nebo randící život. „Přibližně ve 40 letech už žena nemá energii a chlap odchází. Nikoliv za mladým tělem, ale odchází za mladou energií. S Angie učíme, jak si má žena chránit svoji energii a podporovat svoji ženskost. A hlavně mít ráda sex stejně jako muž.“

Na kurzu Sebevědomé milenky tak lektorky začínají tím, že odstraňují nejrůznější komplexy, které si účastnice mohou nést už z dob mládí. „Někdy vidíme, že je u těch žen problém, že se třeba bojí jenom si vzít něco výraznějšího na sebe, což je ale povrchový sebevědomí. To skutečné sebevědomí je hlouběji a projevuje se v různých interakcích. Jestli umím důrazně říct ne, jestli mám svoje hranice, jestli jednám podle toho, co cítím, že je niterně pro mě dobré a nenechám se ovlivnit lidmi zvenku,“ uváděla Angie příklady, kdy se projevuje zdravé sebevědomí.

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz či přímo Zorye Blue na její instagramový profil.

Doporučují proto odhodit černé a šedé oblečení a nosit klidně výraznější barvy, kterými zaujmou. Pokud v baru dámy zpozorují muže, který je zaujme, tak vrhat roztoužené pohledy a zářivé úsměvy, podle lektorek nestačí. Ženy se mají vydat za mužem a aktivně ho oslovit. Pokud je odmítne, tak na tuhle situaci si pánové našli geniálně jednoduchou praktiku, kterou Irina a Angelina poradily.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.