Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Podcast: Dominika vydělává tisíce na internetu. Mužům posílá nošené kalhotky nebo video striptýzu na přání

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
4. února 2023
13:27

Ve svých čerstvých osmnácti letech se Dominika vydala do glamour agentury, která jí slibovala zářnou kariéry modelky. Tou se nakonec stala, ale focením ve spodním prádle to rozhodně neskončilo. Co všechno je ochotná udělat nebo ukázat a jaká přání mají muži na internetu, prozradila v podcastu Už budu!

Stovky fotografií, tisíce sledujících a spousta zahraničních cest. Dominika si užívá kariéry modelky a své podporovatele dráždí snímky a videi z exotických míst. Zdá se to jako sen, ale za dobrou kariérou stojí hodně tvrdé práce. Musí si totiž sama sobě být manažerem, fitness trenérem, produkčním, fotografem, maskérem a mnoho dalšího. Přesto toho nelituje. Vedle modelingu si totiž přivydělává na síti Only Fans a měsíčně díky ni dostává desítky tisíc jako „přilepšení“. Za co?

Video Už budu! Celý rozhovor s modelkou Dominikou - pdc, ub, Jedlička, Chebotareva, Marek
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

„Only Fans vznikly jakou webová stránka pro fanoušky hudebníků nebo nějakých tvůrců. Nyní tam jsou převážně modelky. Některé lze sledovat zdarma, jiným platit předplatné nebo kupovat obsah, který lze posílat soukromými zprávami,“ popisuje Dominika, na jakém principu funguje populární zahraniční síť.

Ona sama se na ni přihlásila během pandemie koronaviru, kdy nemohla cestovat do zahraničí a hledala si nový způsob příjmů. Aktuálně má 6 tisíc sledujících, kteří vidí vybranou část příspěvků. Kdo chce ale Dominiku víc podpořit a dostat se k dalším pikantnímu obsahu, může se přihlásit k různým odběrům od 250 korun po 450. Poslední způsob, jak modelka na této síti vydělává, je prostřednictvím zpráv, kdy mnozí její fanoušci jsou ochotní zaplatit za soukromé fotky nebo videa od 450 korun do necelých pěti tisíc korun. Ale ani za tak štědrý příspěvek není Dominika ochotná dělat a odhalit vše! Má totiž pevné zásady.

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz či přímo Zorye Blue na její instagramový profil.

Samozřejmě jsem ukázala celé tělo, včetně nějakého open legs. To znamená, že rozevřeš nohy a ukážeš pipku, ale dál nezacházím. Nemám to úplně zapotřebí, protože mám dost fanoušků a stačí mi si hladit prsa nebo si je olejovat. “ svěřila se Dominika. Do zpráv jí chodí nejrůznější zprávy, obrázky a hlavně přání. O ty nejbizarnější se podělila v podcastu.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.