Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Podcast: Během hodiny k muži proniknu dál než jeho manželka a psycholožka, říká domina

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
9. prosince 2022
17:00

Škemrání, výprask a nejskrytější touhy. Jenny Parable od 19 let prohlubuje své znalosti dominy a několik let se touto činností živí. Nečekejte však, že v jejím popisu práce je způsobovat bolest. S její pomocí spíš hledá nejskrytější touhy svých klientů, šikovně si s nimi pohrává a dostává se do nich hlouběji než lecjaký odborník nebo partner.

Brutální a chladná žena v latexu s maskou a bičíkem - takový je rozšířený pohled na dominy. Podle Jenny je to ale tak trochu špatně, protože bolest je jeden z mnoha různých způsobů, jak pronikává zejména mužům do hlavy a pod poklopec. „Většinou si každý spojí dominu s bolestí a s utrpením, a že já budu sadiska a budu se vyžívat v utrpení toho druhého. Je to jenom jedna část celé té škály. Často slyším už ode dveří. ‚Hlavně nechci žádný mlácení.‘ To je jako opravdu časté a já se tomu vždycky zasměju a začnu od jeho špatných zkušeností,“ popisuje, jak často se s touto mylnou představou setkává.

„Negativní zkušenosti se zpravidla odvíjejí od toho, že mladé slečny znají tento stereotyp z porna, v nichž domina mlátí klienta a je vůči němu chladná. Tyto ženy mají 2, 3 scénáře, které třeba opakují a nevyslechnou ho ani pořádně. Klient proto nemá vůbec možnost se vyjádřit a dát jí najevo, co ho vlastně vzrušuje,“ prozradila vdaná domina v podcastu Už budu!

Video Celý rozhovor s dominou Jenny Parable - pdc, ub, Jedlička, Marek, Chebotareva
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video
Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz či přímo Zorye Blue na její instagramový profil.

Jenny Parable na to jde ale úplně jinak. Přitahuje jí představa, že bude moci pronikat do nitra úplně cizího člověka a zjišťovat jeho hluboko skryté touhy, o nichž mnohdy nemluví ani doma. Zároveň jí rajcuje samotná představa, že cizího člověka, kterého vidí poprvé na prahu oblečeného, bude mít za pár minut nahého v mučírně a naprosto vydaného všanc její fantazii...a že ji má Jenny bohatou vzhledem k tomu, co následuje.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině