Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Podcast: Sex s umělou pannou není nevěra. Je to nejvyšší forma masturbace, tvrdí manažer

Video se připravuje ...
Autor: jim - 
18. listopadu 2022
05:00

Říká se, že pokrok nezastavíš, a platí to také u sexu. Dříve nafukovací panny působily jako špatný vtip, avšak dnešní umělé dámy a pánové mají pokožku nerozeznatelnou od člověka, umí vzdychat a mají zuby. Podle manažera pražského sex privátu Naughty Harbor Jana Skalníka by lehce opilý člověk po tmě nepoznal rozdíl mezi skutečnou ženou a silikonovou pannou. Více prozradil v novém podcastu Už budu!

Již tři roky pracuje Jan Skalník v podniku, který jako by vypadl z filmů Blade Runner. Před tím byl 20 let zaměstnaný v gastro-oboru, kde je podle něj možné všechno. Práci s umělými sex pannami, masturbátorem a virtuální realitou si oproti tomu pochvaluje. „Za den k nám přijde v průměru tak 56 klientů. Jsou to velmi příjemní lidé a odcházejí od nás spokojení, což je důležitý,“ chválí své zákazníky.

Největším lákadlem jeho podniku Naughty Harbor je osm panen a jeden panák Nick, které před návštěvou klienta přes USB nahřejí, oblečou a připraví do pokoje. Největší zájem je prý o panny, které mají velký zadek, obří prsa a nepřirozeně úzké boky a malá chodidla. Podle Skalníka je lze různě nastavovat a polohovat, protože váží 30 až 40 kilogramů. Klienti s nimi mohou provozovat pohlavní styk, anální a orální sex. „Zuby mají, ale samozřejmě to není zubní sklovina. Zuby jsou vyrobené spíš pro efekt,“ dodává. Panny navíc disponují mechanickými klouby v prstech, tak mohou sevřít i různé předměty.  Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz či přímo Zorye na její instagramový profil.

Nejčastěji k nim do podniku zavítají muži, ale dovádět přicházejí i páry, které si chtějí vyzkoušet trojku nebo čtyřku s Nickem a pannou. Vedle nich tvoří zhruba polovinu klientů zvědavci a tu druhou stálá klientela, mezi něž patří třeba 70letý senior nebo Turek, který tráví s českým rumem a dvěma dámami hned 4 hodiny! O služby mu prý psala i maminka, která chtěla svého 15letého syna připravit o panictví v pražském podniku. To jí ale Jan Skalník rozmluvil, ať si počká na reálnou ženu. Jaký to je pocit mít penis nebo prsty uvnitř takové panny nebo panáka?

Video Celý rozhovor o umělých pannách a VR s Janem Skalníkem - pdc, ub, Jedlička
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.