Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Podcast: Velký přehled orgasmů. Jogínka odhalila, co všechno ženy během nich prožívají

Video se připravuje ...
Autor: jim - 
25. listopadu 2022
05:00

Ženský orgasmus podle jogínky a břišní tanečnice Jany Bagarové nemá jeden definitivní průběh. Jaké druhy orgasmů mohou dámy zažít a jak jich lze dosáhnout, podrobně popsala moderátorce Zoryi Blue v novému podcastu Už budu!

Šimrání, teplo, výbuch, křik nebo jen cukání koutků. Orgasmy mohou vypadat, znít a být cítit různě. Zkušená lektorka jógy a odbornice na ženské orgasmy Jana Bagarová jej poprvé sama zažila ještě před plnoletostí. „Bylo mi 14 nebo 15 a měla jsem poprvé takové to ranďátko, kdy jsem chodila za ruku s klukem. Měla jsem čerstvě před patnáctinami, líbali jsme se a v těle mi začalo všechno bouřit. Jako bych byla v úplně jiné dimenzi. A právě jenom otíráním o něj jsem tehdy měla přes oblečení orgasmus,“ vzpomínala v podcastu Jana.

Video Celý rozhovor o ženském orgasmu s jogínkou Janou Bagarovou - Blesk TV
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz či přímo Zorye Blue na její instagramový profil.

Od té doby zažila stovky orgasmů, jejich forma a intenzita podle jogínky závisí na tom, jestli je uvolněná a plná síly. „Občas se mi daří to, že nedojde k orgasmu podobnému explozi, ale ta energie z intimních partií stoupá, stoupá a stoupá. Dokážu ji jako kdyby vtáhnout do sebe a ona se najednou rozlije do těla. Nedojde k tomu boomu, ale najednou jsi prostě nabitá,“ popisuje jogínka jeden ze svých nejsilnějších orgasmů. Jak k němu dojít, není podle ní nikterak složité. 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.