Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Podcast: Mami, nachystej talíře, přijedeme s milenci. Šárka a Sandy promluvili o otevřeném vztahu

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
17. března 2023
17:00

Blíží se nedělní oběd a mamince zavolá syn, ať prostře pro dva hosty navíc. Přiveze totiž kromě svých dětí a manželky také jejího milence a svoji milenku. Protagonisté nového dokumentu Šťastně až na věky Šárka a Sandy promluvili o svém 23 let otevřeném vztahu.

Když se Alexandr s přezdívkou Sandy a Šárka potkali, bylo dívce 17 let a v restauraci čekala na svého přítele. Jejího vyčkávání si dobře povšiml Sandy, který měl v té době už za sebou rozvod a toužil si rozšířit své sexuální a intimní zkušenosti. Jenže o Šárku jevil zájem také jeho kamarád, s nimž seděl u stolu. „Koukal se na ni celou dobu a říkal ‚Ona tam celý večer sedí sama, taková nádherná holka.' Odpovídal jsem mu, že je určitě na nás tak zvědavá,“ smál se Sandy. Dívka je ale překvapila a k oběma mužům si přisedla.

Video Už budu! Celý rozhovor s vyznavači otevřeného vztahu Alexandrem a Šárkou - pdc, ub, Jedlička, Marek, Chebotareva
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Od počátku tam figurovali další lidi. Šárka se musela rozhodovat mezi jejím tehdejším přítelem, který nepřišel na rande, mezi mým kamarádem, jenž se jí zpočátku líbil víc a mnou. Takže už ten start vztahu byl velmi nemonogamní,“ vzpomínal muž, jenž srdce Šárky nakonec získal. Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz. Více informací o moderátorce Zorye Blue naleznete zde.

Dívka byla v té době sexuálně mnohem zkušenější než Sandy, který měl intimní poměr pouze se svou bývalou manželkou. „Když jsem ho potkala, tak mi opravdu přišlo, že by mu prospělo, kdyby se trochu uvolnil. Takže jsem ho tak trošku směřovala. Byl to trošku můj poťouchlý projekt, aby Sandy poznal taky něco jiného,“ usmívala se hostka podcastu. Sama mu proto dohodila kamarádku, která se stala třetí ženou v jeho životě. S milenci Šárky to ale bylo složitější a po 5 letech to dokonce vypadalo, že s jedním Šárka od Sandyho odejde...

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.