Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Podcast: Uctívání penisu a trénink na lahvi od šampaňského. Sebevědomé milenky promluvily o svých zkušenostech

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
19. února 2023
05:00

Zkušené lektorky Angelina Angelic a Irina učí ženy, jak být sebevědomými milenkami. Obě dámy s nimi na kurzech sdílí své pikantní informace a zkušenosti, jak uspokojit sebe i muže. Proč je důležité uctívání penisu, a proč kurzy odstartovala prázdná láhev od šampusu, prozradily v podcastu.

Hostky pořadu Už budu! se seznámily na workshopech burlesky Angeliny Angelic, kde si byly ihned sympatické a přátelství přerostlo i mimo kurz. „Jednou jsme spolu měly nějaký sraz a šly jsme do parku s flaškou šampaňského. Když byla flaška dopitá, tak mi Irinka říkala, že mi na té láhvi něco ukáže. Předvedla mi na ní různé techniky stimulace mužského údu. Já jsem z toho byla úplně v šoku a říkala jí, že je to úžasný, a že to musíme předat,“ vrací se k momentu, kdy vznikl nápad na hodiny Sebevědomé milenky.

Video Už budu! Celý rozhovor se sebevědomými milenkami - pdc, ub, Jedlička, Marek, Chebotareva
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Během těchto kurzů učí ostatní ženy, jak si věřit, sbalit muže a jak jeho i samu sebe sexuálně uspokojit. „My jsme nedávno měli studentku Janu, která přišla na kurz s tím, že byla ve vztahu, ale se svým mužem nikdy neměla orgasmus. Potom kurzu si našla chlapa, s kterým zažívá úplně úžasný sexuální život. Jeden orgasmus za druhým, takže to jsme byli velice pyšné,“ vzpomněla si Angelina na jednu ze svých studentek. Své fígle dokonce učily i tři dominy, které si chtěly zdokonalit vlastní praktiky.

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz či přímo Zorye Blue na její instagramový profil.

Nejdůležitější k uspokojení muže, je podle lektorek pochopit, jak správně stimulovat penis a jak o něm pánové přemýšlí. Hraje v tom roli tzv. uctívání penisu, které sice může vypadat směšně, ale pokud jej žena pochopí a správně uchopí, její partner už na jinou ženu nikdy nepomyslí...

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.