Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Podcast: Ženská vagína je hezčí než penis, tvrdí plastická gynekoložka. Na jaká přání nikdy nezapomene?

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
5. března 2023
05:00

Přes 13 let přichází plastická gynekoložka Zoja Čurilová Roháčová do kontaktu s ženskými pohlavními orgány a upravuje je. Pro podcast Už budu! prozradila, jaká přání pacientek ji překvapila a jaké bláznivé nápady musela rezolutně odmítnout.

Plastická gynekologie patři v Evropě mezi podobor gynekologie teprve od roku 2017, přesto má Zoja Čurilová Roháčová bohaté zkušenosti. Ženy za lékařkou z Institutu klinické a estetické medicíny Asklepion přicházejí, když mají funkční problémy s ženskými pohlavními orgány nebo se jim nelíbí.

Video Už budu! Celý rozhovor s plastickou gynekoložkou Zojou Čurilovou Roháčovou - pdc, ub, Jedlička, Marek, Chebotareva
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Sama chirurgyně si cení vysoké estetiky vagíny. „Když jsem se rozhodla být gynekologem, poprvé jsem vyšetřovala pacientky a srovnávala jsem, jestli se mi líbí víc ženské nebo pánské přirození, tak ženské se mi líbilo víc,“ odpověděla s úsměvem lékařka na neobvyklý dotaz. Podle ní jsou vagíny hezčí, protože jsou součástí lidského těla a přirozeně symetrické. „Mají své křivky, které doplňují, řekla bych, tu část lidského těla oproti té mužské části,“ dodala.

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz. Více informací o moderátorce Zorye Blue naleznete zde.

Nejstarší její pacientka měla 56 let a nejmladší pouhých 15! „Dívka měla už velký psychický blok. Styděla se kvůli tomu chodit i do společnosti. S maminkou mi vyprávěly, že když chodili se školou do bazénu nebo na tělocvik, tak měla pocit, že se na ni holky divně dívají, a proto se rozhodly pro ten krok. Měla totiž malé stydké pysky fakt objemné. Výrazně se klenuly přes velké stydké pysky, takže tady byla operace na místě,“ popisovala gynekoložka, kdy byl zásah skutečně vhodný.

Setkala se ale i s neobvyklými přáními, jak chtěly ženy svou vagínu upravit. Jedna pacientka lékařku žádala, aby jí úplně odebrala stydké pysky. Překážely jí totiž při jízdě na koni!  

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.