Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Podcast: Vozíčkářka Zuzana má po nehodě jinou citlivost těla. Překvapí vás, co ji nově dráždí!

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
26. března 2023
05:00

Před osmi lety zůstala milovnice sexu Zuzana po autonehodě na vozíčku. Její libido ale nijak výrazně nekleslo. Naopak začala zažívat nová milostná dobrodružství a její tělo získalo v určitých tělesných partiích novou citlivost. Detaily, co se odehrává v její ložnici, popsala Zuzka pro podcast Už budu!

V úvodu rozhovoru Zuzana hned upozornila, že u lidí na vozíčku se rozlišuje, jestli mají zachovanou citlivost. Jsou totiž lidé, kteří při narození nebo po nehodě necítí své nohy, ani pohlavní orgány. Zuzaně zůstaly její dolní partie citlivé a náležitě toho využívá.

Video Už budu! Celý rozhovor s vozíčkářkou Zuzkou - pdc, ub, Jedlička, Marek
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

„Mám dva kamarády vozíčkáře, kdy jeden je poloviční, protože se dokáže postavit. Měl sex s vozíčkářkou, která necítí od pasu dolů, a říkal, že je to divné. Neví totiž, jestli něco cítí, protože ani nehekne, nevzdychne, nic,“ tlumočila zážitek kamaráda Zuzka.

Také při sexu s vozíčkářem nebo vozíčkářkou si musí člověk dávat extrémní pozor, aby jim neublížil. Když někdo neví, jak na to, měl by se dotyčného zeptat. Podle Zuzky mu za to nikdo hlavu neukousne a je to rozhodně lepší, než aby mu nebo jí ublížil.

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz. Více informací o moderátorce Zorye Blue naleznete zde.

Ona sama se snaží v ložnici dělat všechno stejně jako před nehodou a samotný její partner tvrdí, že nevnímá rozdíl mezi ní a chodící ženou. „Nemůžu ale dělat protipohyb proti tomu chlapovi. Když jsem třeba byla dole, tak jsem dřív dokázala nadzvedávat pánev, abych šla do proti pohybu muži, ale teď to bohužel nezvládnu,“ jmenuje jeden z pohybů, který nyní není schopná udělat. Na druhou stranu, ale zažívá nové slasti, co jako chodící neměla nebo téměř neokusila.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině