Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Podcast: Vzala děti, odjela s milencem do Itálie a neodpovídala. Musel jsem jí věřit, říká Sandy

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
19. března 2023
05:00

Již přes 23 let mají Šárka a Sandy otevřený vztah. To znamená, že oba občas zahoří láskou pro nového partnera či partnerku. Manželé tvrdí, že je to mnohem transparentnější než monogamní svazky, v nichž se lidé často podvádí a lžou si. Co je potřeba k otevřenému vztahu? 

Pro Sandyho a Šárku je nesmírně důležitá svoboda, kterou si dopřávají jeden druhému. Začátky ale neměli vůbec jednoduché, protože si museli nejprve mezi sebou vybudovat důvěru. „Šárka tehdy byla hodně mladá, bylo jí 17, když se mnou začala a v tomhle věku si je člověk ještě taky hodně nejistý. Je to navíc lvice, takže byla i hodně žárlivá,“ přiznal host podcastu, s čím se museli potýkat, když měli milostné vztahy s dalšími osobami.

Video Už budu! Celý rozhovor s vyznavači otevřeného vztahu Alexandrem a Šárkou - pdc, ub, Jedlička, Marek, Chebotareva
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Naopak Sandy z fyzického hlediska na Šárčiny milence nežárlí. „Asi jsem divný, ale jediné, na co žárlím, je na čas a energii, když jako cítím, že mě ten člověk zanedbává, že víc pozornosti a času věnuje někomu, kdo si to nezaslouží, tak pak mě to štve a cítím nějakou formu žárlivosti,“ dodal.

Oba si v minulosti snažili stanovit nějaká pravidla, ale mělo to spíše opačný účinek. Šárka je totiž ráda porušovala a v jednom případě se o ni manžel pořádně bál. „Jednou vzala naše dvě děti a odjela se svým milencem v jeho velkém obytném trucku na cestu Evropou. Byli jsme domluvení, že na cestě bude tři týdny a pak se vrátí. Jenže ona se po těch třech týdnech nevrátila. Ani mi neposlala esemesku, nezavolala, nic,“ vzpomínal Sandy. Dokonce mu volala tchýně, kde Šárka je, že nikomu neodpovídá a on ji kryl. Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz. Více informací o moderátorce Zorye Blue naleznete zde.

Já už jsem opravdu prožíval hrozný strach, jestli nezahynula při autonehodě, nebo jestli mě definitivně neopustila a já teď se musel předstírat její rodině, že vím, kde je, a že je v pořádku, abych ji neuvedl do nějaké trapné situace,“ líčil manžel rebelující ženy. Když se konečně s milencem vrátila, byl překvapený, co následovalo.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.