Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Podcast: Zlomový okamžik v životě muže nastane v pánské šatně, tvrdí fotograf Patrik

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
14. července 2023
17:00

Profesionální fotograf a kameraman Patrik Černoch ve velmi odvážném rozhovoru popsal, jak často masturbuje, co u toho cítí, a proč za svůj zlomový okamžik považuje návštěvu pánských šaten. 

Na svoje první vyvrcholení si Patrik Černoch pamatuje velmi dobře. Ačkoliv v tomto případě je sporné, zda lze mluvit o tom, jak moc sám k vyvrcholení přispíval. Od svých šesti, sedmi let totiž občas usíná s polštářem mezi nohami. Když okolo 12 let spal s takto umístěným polštářem, překvapilo ho, co následovalo: „Vzniklo to svým způsobem třením, což bys čekala spíš u ženy než u chlapa. Bylo to příjemný a dělal jsem už takové presexuální pohyby,“ vzpomínal svoji první masturbaci, jejímž vyvrcholením byl suchý orgasmus.

Video Už budu! Celý rozhovor s fotografem Patrikem Černochem - pdc, ub, Carvalho, Marek, Chebotareva
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Přibližně o rok později našel Patrik grif, jak má masturbovat a stalo se to součástí jeho života až dodneška. Nyní masturbuje průměrně dvakrát denně a masturbace mu pomáhá při jeho hektické práci uvolnit se. „Sex a masturbace jsou pro mě opravdu ten moment, kdy jsem vlastně přítomný teď a tady a nemyslím vůbec na nic jiného,“ přiznává Patrik Černoch. Sebeukájení používá také, když nemůže usnout, neboť po vyvrcholení je to snazší, protože orgasmus muže většinou uspává.

Mezi Patrikovi nejšílenější zážitky s masturbací patří jeden den v jeho 14 letech, kdy vyvrcholil dvanáctkrát! „Jenomže ještě tehdy jsem neměl takové zkušenosti a praxi, tudíž jsem nevěděl, že se to musí nějak lubrikovat, ať už slinami nebo jinak. Strašně jsem se proto odřel a pak jsem se hrozně bál, že už se nikdy nevrátí do normálu, a že budu mít do konce života tam dole pupínek,“ smál se Patrik.

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz. Více informací o moderátorce Zorye Blue naleznete zde.

Zásadní moment pro něj nastal, když jako mladík poprvé vešel do pánských šaten. Do té doby totiž vídával mužská a ženská těla pouze z filmů pro dospělé. Najednou uviděl realitu a doporučuje to všem mužům. „To je podle mě zlomový okamžik v životě chlapa,“ dodává.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.