Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Podcast: Sex žen podle menstruačního cyklu. Kdy to chtějí tvrdě a kdy se jen mazlit?

Video se připravuje ...
Aktualizováno -
10. července 2023
13:38
Autor: pdc, ub, jim - 
7. července 2023
17:00

Chuť na sex je u žen ovlivněná mnoha různými faktory, ale jeden z těch nejzásadnějších je podle tanečnice Lucie Hamrlové menstruační cyklus. V jednom týdnu se dámy nemohou milostných hrátek nabažit a v jiném vyhledají něžné milování. Podrobnosti prozradila v podcastu Už budu!

„My jsme taková bouře hormonů, které se v nás každý týden krásně proměňují,“ říká na začátku rozhovoru tanečnice a bohyně sexu, jak o sobě s nadsázkou tvrdí, Lucie Hamrlová. Ženy jsou často ve spěchu a ve stresu, a proto nemají dostatečný prostor vnímat, co všechno se děje v jejich těle. Tudíž následující definice záleží na tom, jakou udržují osoby s vulvou životosprávu. 

Video Už budu! Celý rozhovor s tanečnicí Lucií Hamrlovou - pdc, ub, Jedlička, Marek, Chebotareva
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

„Dominující ženské hormony, co mají největší vliv na libido, jsou progesteron a estrogen. U mužů to jsou zase tzv. androgeny, což je testosteron, který máme i my, avšak v menší míře než muži. Ti mají také trochu progesteronu i estrogenu,“ jmenuje tanečnice zásadní hormony v tělech. Pro ženskou sexualitu je pak důležitý poměr estrogenu a progesteronu, jenž se dle Hamrlové každý týden mění a podle toho se mění „naše nálady, naše struktura, citlivost, práh bolesti, třeba i zvětšení ňader, zvětšení klitorisu, a dokonce i to, jak jsme vlhké v klíně.“

Celý menstruační cyklus začíná týden po krvácení. V této fázi prý ženy oplývají silami, neboť progesteron je na nízké úrovni a estrogen se zvyšuje. „Takže mám hodně energie, zároveň dobře spaluji tuky, mám i takové líbivější tělo, nezadržuji tolik vodu. Takže můžeme dělat hrátky před zrcadlem, protože žena se prostě chce ukazovat. Zároveň se mění polarita, tudíž si muž konečně může zkusit spíš submisivnější polohu. Žena má totiž rázem fakt chuť ho svést,“ prozrazuje o první fázi Lucie.

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz. Více informací o moderátorce Zorye Blue naleznete zde.

Je to také ideální období pro tvrdší sex, kdy ženy nejsou podle Hamrlové tolik citlivé, a dokonce preferují i hlubší pohlavní styk. Děložní čípek se jim v této první fázi prý v pochvě posouvá a je měkčí. Druhá fáze menstruačního cyklu pak patří mezi Luciiny nejoblíbenější. Na ženy, jejich vzhled a hlavně sex, má blahodárné účinky!

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.