Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Podcast: Co je látka na obří nadrženost? Po čem souložíte dny? Tomáš popsal účinky drog při sexu

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
7. května 2023
05:00

Svérázný umělec/ umělkyně Lady Cuntessa s vlastním jménem Tomáš začal experimentovat s drogami při příchodu Prahy. V podcastu Už budu! popsal, jak se na sexu pod vlivem nezákonných látek domlouvá a co pod jejich vlivem zažívá. Upozorňujeme, že nepodporujeme distribuci ani užívání nezákonných látek.

V současnosti Tomáš přiznává, že již nechce souložit pod vlivem drog. K šílené jízdě, kdy měl dokonce na jedné akci až 11 mužů, se už nechce vracet a hledá skutečné city. Při tzv. chemsexu - tedy sexu pod vlivem drog, můžete cítit pocity podobné zamilovaní a absolutní extázi, ale je to nebezpečné. Pocity nejsou pravé a tělo si po vystřízlivění vezme vše zpět.

Video Už budu! Celý rozhovor s Lady Cuntessou o chemsexu - pdc, ub, Jedlička, Marek, Chebotareva
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

S muži se Tomáš nejčastěji setkával v pražských cruising barech, což jsou místa primárně určená pro pány. „Jsou to takové bary - drink and play, tak bych to řekla. Jedno patro, kde si můžeš dát drink a pak půjdeš o patro níž, kde si můžeš zašoustat,“ popisoval Tomáš jeden ze způsobů, jak si hledal noční povyražení.

Podcastová dámská tour Podcastová dámská tour | Blesk

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí 116 111 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Jestliže chcete poradit v oblasti sexuálních tužeb vašich nebo vám osob blízkých, kontaktujte odborníky z projektu Parafilik.

Další cesta, jak najít partnera na chemsex, byl přes mobilní aplikaci, kdy hledal konkrétní popis na profilu muže, podle nějž poznal, že i dotyčný chce zažít sex na drogách. Poté se setkali, mnohdy mu Lady Cuntessa něco zaplatila za pořízení látky a odebrali se spolu do cruising baru.

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz. Více informací o moderátorce Zorye Blue naleznete zde.

Podle Tomáše není nijak výjimečné, když se párty protáhne i na dva dny. Aby tak dlouhé milostné hrátky účastníci vydrželi, musí na to brát určené drogy. „Rozdíl mezi koksem (pozn. red. kokainem) a pervitinem je ten, že koks ti dá chvilkovou energii zatímco pervitin je něco, jako kdybys do sebe kopla trojitý espreso, dva redbully a jsi schopná jet fakt nejdéle,“ popisovala Lady Cuntessa účinky pervitinu. Další droga z člověka ale udělá absolutní sexuální mašinu, na druhou stranu ho může zabít.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině