Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Podcast: Menstruační trapasy. Bála jsem se fleku na bílé sukni, přiznala Kačka

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
30. července 2023
05:00

Přibližně ve věku 13 let začínají mít ženy nebo osoby s vulvou menstruaci. Dodnes jsou s menstruačním cyklem, na jehož konci dochází ke krvácení, spjata mnohá tabu. Tvůrkyně pořadu Hračky Podle Kačky v podcastu prozradila, jaká trápení jí v dospívání menstruace přinášela a jak se s nimi vyrovnala.

Hostka již 39. dílu pořadu Už budu! se na svoji první menstruaci těšila. Kačka měla načtenou různou literaturu a na radu své babičky se „tam dole“ již dříve prohlédla se zrcátkem, tudíž své tělo poměrně dobře znala. A proč se prvního krvácení nemohla dočkat?

Video Už budu! Celý rozhovor s Kačkou o sexu během menstruace - pdc, ub, Marek, Chebotareva
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

„Považovala jsem to za nějaký znak dospělosti a hrozně se mi líbilo, že už budu žena,“ vysvětlovala ve studiu s širokým úsměvem. Od své babičky pak dostala za menstruaci první tričko, které si sama vybrala. „Zrovna poprvé jsem to měla docela silný, navíc jsem v té době dělala jazykové testy z angličtiny a bylo to teda náročný. Hlavně, když to člověk dostane poprvý, strašně se bojí, že proteče, takže já jsem chodila každou hodinu vyměňovat vložku a bála jsem se,“ přiznala Kačka.

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz. Více informací o moderátorce Zorye Blue naleznete zde.

Její noční můra na základní škole byla, že to nepozorovaně dostane a půjde v bílých kalhotách s červeným flekem v rozkroku před tabuli. Naštěstí se jí to nikdy nestalo, protože děti na základní škole uměly být mnohdy velmi zlé. Její spolužačka zažila, jak krutí umí puberťáci být.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.