Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Podcast: Terinka prodává svoji vulvu i svíčky z ní. Do byznysu se zapojila také její máma

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
21. července 2023
17:00

Začalo to jako vtip, ale od roku 2022 je Terinka009 (25) aktivní na webu Kalhotkomatu. Prodává zde použité kalhotky, svíčky s vůní své vagíny nebo odlitky své vulvy. Jak se na nestydatý portál dostala i její maminka, prozradila v podcastu Už budu!

Myšlenka, že by si Terinka009 mohla přivydělávat ke své běžné práci rozvážení balíků, vznikla úplně náhodou. „Byli jsme s přítelem v obchodním centru a tam byl automat na pivo. Já jsem mu řekla, ať si představí, co všechno do toho dneska lidi nacpou. V Japonsku už v nich třeba ženy prodávají i kalhotky. On mi odpověděl, že až přijdeme domů, tak mi ukážu jednu stránku,“ vzpomínala s úsměvem pošťačka.

Video Už budu! Celý rozhovor s modelkou Terinkou - pdc, ub, Marek, Chebotareva
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Doma otevřel webovou stránku kalhotkomat.cz, kde ženy v různém věku prodávají nejen své kalhotky a další kusy oblečení, ale i nejrůznější videa na přání. Zásadním pravidlem však je, že se prodávající a kupující nesmí nikdy setkat. Přítel svoji dívku vyzval, jestli to nechce zkusit a ona razantně odmítla, přesto „furt jsem o tom přemýšlela a nakonec jsem si řekla, že to risknu. Nikdo o mě nic nebude vědět. Je to totiž anonymní, nemusím ukazovat obličej, nikdo nevidí moje číslo účtu, nikdo neví, jak se jmenuji, kde bydlím, prostě nic, tak jsem do toho šla.“ A co se jí na nevšední práci líbí?

„Ono to máš takový strašně zajímavý, každý den není stejný. Můžeš tam vymýšlet různé věci a já jsem kreativní, takže mě napadá všelijaké možné věci, jak to zpestřit,“ usmívala se potutelně Terinka009 a hned jmenovala, co si připravila: „Ať už silikonový odlitek má vulvy nebo kalendář mých nahých fotek a dokonce mě napadlo udělat kundí svíčku, kterou když zapálíš, tak voní jako moje kunda. Akorát jsem ještě nezjistila, jak přebít ten parafín,“ prozradila modelka v podcastu Už budu!

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz. Více informací o moderátorce Zorye Blue naleznete zde.

Svým obdivovatelům zasílala i kalhotky s menstruační krví, nebo několik dní nošené tanga, která si mnohdy strčila i do vagíny. Jeden výrobek, který svým fanouškům posílala, byl ale pro její tělo natolik extrémní, že s ním skončila. O co se jednalo, a jak se přihodilo, že na kalhotkomatu má i svou maminku, práskla ve velmi odvážném a upřímném rozhovoru.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.