Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Striptérka v podcastu přiznala: Jak to chodí v nejluxusnějším striptýzovém baru v ČR?

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
25. srpna 2023
17:00

V současnosti patří Majkelina Cat mezi nejznámější české striptérky. Před muži a ženami se svléká od svých 19 let. Dlouhé roky pracuje v nejluxusnějším pražském striptýzovém klubu. Jaké divočiny se v podniku dějí a čím se Česko od zahraničí vymyká, se dozvíte v podcastu Už budu!

Hostka posledního dílu podcastu pracuje již 10 let v pražském podniku Goldfingers, který je považovaný za jeden z nejluxusnějších striptýzových barů v ČR. „Co jsem se byla podívat v jiných stripáčích, ať už po Praze nebo v Evropě, tak se mu žádný nepřibližuje ani po kotníky,“ myslí si zkušená striptérka, která má i svůj profil na OnlyFans.

Video Už budu! Celý rozhovor se striptérkou Majkelinou Cat - pdc, ub, Jedlička, Marek, Chebotareva
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Se striptýzem Majkelina začala během letních prázdnin poté, co si dokončila střední školu s maturitou a chystala se na univerzitu. „Moje počátky vznikly během těch dvou měsíců v klubu Zlatý strom, což je diskotéka na Starém Městě u Karlova mostu. Tam jsem tancovala poprvé ve svém životě, ale funguje to tam úplně jinak než v Goldfingers. Dýška tam dávají jenom za kalhotky, nedělá se tam žádné obří show. V podstatě tam několik holek tancuje na baru,“ popisovala tanečnice start své kariéry. 

Po nástupu na vysokou školu s prací skončila, ačkoliv se dál vystavovala nahá. Chodila totiž mladým umělcům z Akademie výtvarných umění stát jako model. Po získání bakalářského titulu mladá žena zvažovala, jakým směrem se její kariéra bude dále linout. „Striptýz mě táhnul vždycky. Zajímalo mě to, bavilo mě to a chodila jsem se do stripáčů podívat i jako zákazník. Byla jsem samozřejmě chudý student, takže jsem tam moc neutratila,“ smála se žena, která se nakonec stala striptérkou v Goldfingers, přijala umělecké jméno Majkelina Cat.

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz. Více informací o moderátorce Zorye Blue naleznete zde.

Postupně se vypracovala v ikonu klubu a dnes vytváří velké show, které mají příběh, téma, jedinečnou atmosféru, bohatou výpravu a trvají přibližně 15 až 20 minut. Kupříkladu v jednom vystoupení na pódiu stojí gynekologické křeslo a u něj čekají dvě spoře oděné pacientky. Na scénu pak nastoupí Majkelina Cat a vyléčí je, jak jinak, než orgasmem. Striptérka se nyní převážně věnuje už jen shows a soukromým tanečkům, přesto nám Majkelina práskla, jak je to ve skutečnosti se sexem zákazníků a žhavých striptérek.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.