Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Podcast: Patrik dostal od mámy masturbátor. Co jí koupil on, vás překvapí!

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
16. července 2023
05:00

Známý fotograf Patrik Černoch se rozhodně nestydí mluvit o sexu. V této rozmanité oblasti nepovažuje ani nic za extra divné. Podobně to mají i ostatní členové, kteří si dávají nevšední dárky. Proč dostal od mámy masturbátor, jaký horor zažil při sexu na samočistících záchodech v Berlíně a na jaký bláznivý dárek se pro jeho mámu složila celá rodina, prozradil v podcastu Už budu!

Poslední host podcastu Už budu! se nestydí za to, že často a rád dělá sex a masturbuje. Fotograf Patrik Černoch o sobě říká, že jedinou úchylku, o níž u sebe ví, je záliba v lýtkách. Proč? „Dospěl jsem k velice honosnému názoru, že za to může genetika, protože lýtka jsou stejně jako předloktí a trapézové svaly genetického původu. Jednoduše je buď máš, nebo ne. Takže já podvědomě hledám správnou genetiku člověka,“ vysvětlil jednu ze svých slabostí.

Video Už budu! Celý rozhovor s fotografem Patrikem Černochem - pdc, ub, Carvalho, Marek, Chebotareva
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Otevřený o svých zálibách je i se svou maminkou, která mu před dvěma lety dala k Vánocům masturbátor. Patrik si nejprve myslel, že se jedná o přístroj na zvětšení penisu, ale pak pochopil, že obdržel mužskou sexuální hračku simulující orální sex. „Používal jsem to měsíc a nějak mi to nic moc neříkalo. Ono se to špatně vymývá a říkal jsem si, že po třetím, čtvrtém použití je to už takový, ne že nehygienický, ale jednoduše otravný,“ neskrýval svou nechuť k vánočnímu dárku.

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz. Více informací o moderátorce Zorye Blue naleznete zde.

Nejlepší dárek však daroval Patrik společně s dalšími muži a sestřenicí své mamince. Ona sama si o drahý dárek řekla. „My jsme dost praktická rodina,“ potutelně se usmíval fotograf, než prozradil, čím obdaroval svoji mámu.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.