Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Podcast: Zapřáhla chlapa za povoz a jela vesnicí. Tak se domina představila sousedům, teď jim radí

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
1. září 2023
17:00

Hostkou podcastu Už budu! byla První dáma českého BDSM domina Aradia, která s drsnou láskou už 27 let pečuje o své klienty. Když se přestěhovala do vesnice nedaleko Roudnice nad Labem, hned se o ní začaly šířit drby, že je prostitutka. Domina to ale vyřešila svérázným způsobem a dnes se jí sousedé s milostným životem svěřují a jsou rádi za cenné rady do postele!

"BDSM je sex přes hlavu," uvedla během rozhovoru černovlasá domina s pronikavým pohledem. V sado-masu totiž nejde o to člověka brutálně zbít nebo ponížit, ale domina musí pochopit, co její klient chce, anebo dokonce sám neví, že to chce a postupnou hrou mu to dopřát. Nepředstavujte si ale, že domina má s muži pohlavní styk - uspokojení se její klient, klientka nebo pár totiž dočkají pomocí hry a při použití plejády technik a sexuálních pomůcek.

Video Už budu! celý rozhovor s dominou Aradiou - pdc, ub, Jedlička, Marek, Chebotareva
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

To, že má Aradia v sobě i masochistické stránky zjistila již v šesti letech "Jsem vojenská dcerka a můj tatínek mě tenkrát vždycky posílal hrát s klukama fotbal a dělat takové ty klukovský věci," vzpomínala domina. Jedna z jejich oblíbených hrátek byla na vojáky, při níž kluky přivazovala ke stromu. "Sundala jsem jim trenýrky, tepláky, chytla je za koule a zmáčkla, pustila, zmáčkla, a tomu říkám vyvrabčit. Takhle jsem ty moje zajatce mučila," přiznala Aradia. O jejich technikách se pak dozvěděl tatínek a dostala na zadek.

V dívce se však zvědavost kumulovala a později se od prvních partnerů rychle učila a začala orientovat v sexu a jeho technikách. Ve třeťáku na vysoké škole se k tomu přidal ještě zájem o parafilie. Tehdy studovala již psychologii, bydlela u rodičů a na patře měli souseda vojáka s manželkou a čtyřmi dětmi. "Jednoho dne ten plukovník onemocněl, dostal chřipku. Manželka byla kuchařka v nějaké závodní jídelně, chtěla svého manžela překvapit a donést mu teplé jídlo k obědu. Našla ho v dámském oblečením, jak masturbuje. Udělala scénu, požádala o rozvod a v podstatě zničila život šesti lidem," vyprávěla domina.

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz. Více informací o moderátorce Zorye Blue naleznete zde.

Tehdy byly parafilie a sex tabu, přesto mladá maminka cítila, že se to určitě dalo vysvětlit a nemusela se kvůli tomu ničit rodina. Ve svém úsilí o detabuizaci BDSM a různých parafilií pokračoval i po Sametové revoluci. Jako redaktorka psala do erotických časopisů a později už jako domina dokonce odpovídala čtenářům na jejich dotazy ohledně sexu, sexuality a samozřejmě BDSM! Jako redaktorka udělala v té době nevídaný krok, který jí nasměroval v životě a v kariéře dál. Výrazně k tomu přispěl známý lékař Roman Šmucler.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.