Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Podcast: Zuzana masturbuje denně. Laskala se i na záchodech před zkouškou

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
8. září 2023
17:00

Sebeláska nebo sebepotěšení. Taková slova volí Zuzana Rozkoššš pokud má mluvit o masturbaci. Mladá podnikatelka boří tabu, která panují ve společnosti o sexu. Ona sama v podcastu Už budu! otevřeně promluvila, proč ráda masturbuje a jaké krásné i vypjaté chvíle během ní zažila.

Usměvavá a uvolněná hostka 45. dílu podcastu Už budu! provozuje v Brně netradiční sex shop Rozkoššš. Zároveň je aktivní na sociálních sítích, kde otevřeně mluví o svých prožitcích a vyzývá muže a ženy, aby se v objevování sexuality a intimity nestyděli.

Video Už budu! Celý rozhovor se Zuzanou Rozkoššš - pdc, ub, Jedlička, Chebotareva
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Zuzana vnímá rozkoš nejen v sexualitě, ale ve všech aspektech života. „Já jsem taková požitkářka, takže to vnímám, ať už v jídle, v přírodě nebo v čemkoliv, tak pro mě to hraje obrovskou roli. Nedokážu si představit plnohodnotný život bez rozkoše,“ říká s širokým úsměvem Zuzana.

Na dotaz moderátorky Zoryi Blue, jak často masturbuje, se hostka mírně začervená a odpovídá, že masturbuje každý den. „Někdo medituje každý den a já masturbuji každý den. Pro mě je to forma takového a sebepoznávání. Možná proto jeden muž přišel do mého sex shopu, díval se na všechny hračky a na mě a teď říká: ‚Vy jste taková hrozně uvolněná a vyrelaxovaná. To je tím, že to všechno používáte?“ ptal se zákazník a nebyl daleko od pravdy. 

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz. Více informací o moderátorce Zorye Blue naleznete zde.

Hostka podcastu to vnímá jako svoji součást a nestydí se o tom mluvit veřejně. „Asi na první dobrou by nikdo neřekl, že mám sex shop, a že masturbuji každý den. Taky si myslím, že tím inspiruji ženy v tom, že když to dělám já a je to naprosto přirozené, tak ony můžou taky. Že to z nich nedělá nic takového jako coury,“ dodává Zuzka, pro kterou je masturbace velký pomocník při stresu a svěřila se, na jakých neobvyklých místech se laskala.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.