Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Podcast: Lékaři chtějí být u dominy pacienty. Proč k ní vojáci, manažeři a další chodí?

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
3. září 2023
05:00

Za dlouhých 27 let měla domina Aradia ve svém studiu již stovky klientů. Drtivou většinu z nich tvořili muži a někteří z nich zastávali i významné pozice. Proč její služby často vyhledávají vojáci, lékaři nebo vysoce postavení manažeři a co po ní chtějí za praktiky, prozradila zkušená profesionálka v podcastu Už budu!

První dáma českého BDSM o sobě tvrdí, že má nejlépe vybavené studio v Česku a má šestý smysl na to, na co kdo je. „Každý člověk je osobnost, takže se nedá úplně tipovat, nebo škatulkovat, ale zásadní věci poznáš už na první pohled. Když se dívám na televizi a jsou tam třeba páni z parlamentu, tak si říkám, že tenhle je na támhleto a ten bude na něco dalšího,“ líčí s úsměvem domina Aradia. Na naléhání moderátorky, ať někoho práskne, odmítla říct pikantní detaily.

Video Už budu! celý rozhovor s dominou Aradiou - pdc, ub, Jedlička, Marek, Chebotareva
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jejími nejčastějšími klienty jsou asi ze 70% muži, pak k ní chodí asi 20% párů a nakonec 10% žen. Denně mívá maximálně 2 lekce a milovníci BDSM k ní mohou pouze jednou za měsíc. „Já jim nedovolím, aby jezdili častěji, protože ono se to v podstatě bere jako droga. Když tomu propadneš, tak už tě přestane bavit normální sex. Pokud jezdí každý týden nebo dvakrát týdně na lekce, tak potom je to stojí majlant. Můžeš tomu propadnout jako čemukoliv,“ varuje domina Aradia. 

O svých lekcích BDSM (sadismu-masochismu-submise-dominance) ráda říká, že je to rychlá relaxace. Toho využívají zejména lidé, kteří mají náročná povolání a málo času na odpočívání. „Někdo kompenzuje svoje napětí, stres, frustraci v práci adrenalinovým sportem, lezením po horách, cyklistikou nebo na moři. Ale někteří lidé na to nemají čas, tak přijedou ke mně, protože je to rychlý ventil a přepnout,“ hledá výhody BDSM session.

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz. Více informací o moderátorce Zorye Blue naleznete zde.

Jezdí k ní třeba několik vojáků, kteří potřebují vypnout ze své dominantní pozice v práci a u dominy si užívají submisi. Klienty dominy jsou ale i lékaři: „Zajímavý je, že mě požádají, abych jim dělala to, co provádí pacientům. Taky mám hodně právníků, což jsou vlastně v povolání dominantní lidé a kompenzují si u mě, že musí být ti ranaři a hájit klienty, bojovat za ně,“ dodává. Jedním z klientů pracujících ve zdravotnictví je i muž, který má velmi těžkou práci a zažívá extrémní stres. „Když má náročnou operaci, tak mi zavolá a řekne ‚Teď si musím vyčistit hlavu, jo?' Je to vždycky reakce na frustrující nebo stresující událost,“ vysvětluje Aradia. Mezi jejími klienty byl i jeden chlapík, který chtěl zabít člověka.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.