Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Podcast: Žena není řízek. Spanker bičoval i 3 dívky naráz, znova by to neudělal

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
17. září 2023
05:00

Málokdo se může pochlubit tím, že si k němu chodí ženy dobrovolně pro výprask. Spanker kinky whips umí zkušeně přečíst tužby modelek, které se vyžívají v tzv. spankingu a umně volí nějakou z hraček ze svého arzenálu. Jaké předměty nejčastěji používá pro spanking a proč je bič sice krásný ale extrémně zrádný, prozradil spanker v Už budu!

Do studia podcastu Už budu! zavítal umělec kinky whips, který během svých show nosí pravidelně vestu a bílou masku. Při natáčení ji odložil a otevřeně promluvil o své vášni - spankingu. Během session své modelky různými nástroji bičuje, bije nebo plácá a skrz bolest jim způsobuje příjemné stavy vzrušení a euforie.

Video Už budu! Celý rozhovor se spankerem kinky whips - pdc, ub, Jan Jedlička, Jiří Marek, Radek Železný
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Dámy k němu chodí různě oblečené, vždy je to ale dle spankera o domluvě. „Potřebuješ mít odhalený minimálně zadek nebo záda, ideálně obojí. Případně když chceš dostávat přes prsa, tak logicky máš odhalená prsa,“ vysvětloval spanker v podcastu. Pak ještě záleží, jaký nábytek během své session používá, protože dle toho je potřeba se odhalit. Ženy také mnohdy nechtějí údery do prsou, protože mají citlivé bradavky nebo piercing. Zároveň je možné mít kupříkladu podvazkový pás, aby zájemkyně o spanking nebyly úplně nahé.

Pro spankera je pak zásadní, jaké využívá ke svým hrátkám předměty. Každý má totiž svá specifika a hodí se na něco úplně jiného. Cílem spankera není dle kinky whips své modely brutálně zbít. „Žena není řízek, nepotřebuješ ji vyklepat. Je nutné s tím umět zacházet, správně volit tempo, správně volit intenzitu a oblasti, do kterých se chceš strefovat a reagovat na to, co dělá ten člověk,“ varuje host pořadu.

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz. Více informací o moderátorce Zorye Blue naleznete zde. Oblečení pro spankera kinky whips vytváří umělkyně SIKRA.

Ke svým pomůckám má blízký vztah, protože většinu z nich si vyráběl sám a svůj arzenál stále rozšiřuje. „Mám rád takovou jako paletu, ze které si můžu vybírat, protože když budeš malovat obraz, taky nebudeš malovat pouze jedním štětcem,“ přirovnává umělec. Mezi jeho oblíbené předměty patří bič, který ale může být pro nezkušené spankery a také pro modely nebezpečný. A také ho nedoporučuje využívat na zadečky více žen naráz!

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.