Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Podcast: Neolizujte ženy jako psi. Jaké techniky v posteli fungují, poradila lektorka tantry

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
27. října 2023
17:00

Nikdo se nerodí mistrem. Tohle staré pravidlo platí všude. Dokonce i v sexu. Tantrická masérka a koučka Klára Kloudová se po roce vrátila do pořadu Už budu!, který slaví své první narozeniny a ukázala techniky, které mohou zájemcům pomoci stát se mistry během milostných hrátek se ženami. Jakými všemi způsoby lze stimulovat vulvu nebo pomoci partnerce dosáhnout mokrého orgasmu?

Za rok existence zpovídala moderátorka Zorya Blue více než 51 hostů. Vůbec první osobností, která diváky, posluchače a čtenáře zasvěcovala do témat sexu, těla a intimity byla Klára Kloudová, jež pracovala jako tantrická masérka. Nyní se věnuje kurzům tantry a vydělává si i jako make-up artist.

Video Už budu! Celý rozhovor s tantrickou masérkou a koučkou Klárou Kloudovou - pdc, ub, Jedlička, Železný
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Základním pravidlem pro úspěšné milostné hrátky je podle koučky komunikace. Stačí se během milování jednoduše zeptat, zda se tomu druhému líbí, co zrovna dělám. Každý má totiž rád něco jiného a podle Kláry některé ženy mají rády přímé dráždění klitorisu a jiné to nesnesou a bolí je to. „Znám třeba 20 technik jenom vulvě a 25 technik na penis,“ usmívá se Klára a ukazuje, jak dámské přirození stimulovat na velkém plyšákovi ve tvaru vulvy.

Narozeninové vysílání Už budu. V neděli 5. 11. od 12:00 na webu Blesk.cz Narozeninové vysílání Už budu. V neděli 5. 11. od 12:00 na webu Blesk.cz | Blesk

Podle zkušené lektorky je hlavním zdrojem potěšení žen klitoris. „S věkem se klitoris u žen zvětšuje, zatímco penis se u mužů trošku zmenšuje. U vyvrcholení žen často rozlišujeme na orgasmus vnitřní nebo vnější, ale pořád to souvisí s klitorisem. Jen záleží, jestli ho dráždíme uvnitř nebo zvenku,“ Ve stěně pochvy má být údajně bod G, ale dle Kláry tam na tu stěnu přiléhá část klitorisu a při správném dráždění této stěny, může žena dosáhnout mokrého orgasmu. Jaký je nejlepší způsob, jak uvnitř stěnu stimulovat?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.