Když se princ Harry narychlo přihnal do Londýna, mnohé překvapilo, že ho v neveselých chvílích nedoprovodila jeho manželka a děti. Přeci jen, nemocný král je i jejich tchán a dědeček... Meghan Markleová místo toho zůstala v pohodlí rodinného sídla v kalifornském Montecitu – a s ní i princ Archie (4) a princezna Lilibet (2). 

Návštěva byla ovšem plánovaná z minuty na minutu, a to se dvěma malými dětmi není nic snadného. Přiletí tedy snad Meghan s princátky příště? Zřejmě nikoliv! Místo toho to vypadá, že toho, jak se říká, „bohdá nebude“. 

Kamarád vévody a vévodkyně ze Sussexu Omid Scobie totiž ve své loňské knize Endgame vysloveně píše, že se Meghan zařekla, že se do Anglie už nikdy nevrátí. „Ve Velké Británii se nikdy necítila jako doma,“ tvrdí Scobie. 

Do vlasti manžela ji přitom nepřilákala ani loňská korunovace Harryho otce, Karla III., britským králem. A jak se zdá, její rozhodnutí nezměnila ani tchánova rakovina. 

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Co vám ve škole neřekli: Smrad až na chodbu i „výbuch“ těla po smrti! Co se stalo obézním králům a královnám? Ivona Loutocká, Jana Říhová

Fotogalerie
45 fotografií