Kvůli své postavě si toho Ewa vyslechla už hodně. Pro své kypřejší tvary byla často terčem štiplavých komentářů. Za poslední týdny ale posměváčkům vypálila rybník. Shodila spoustu nadbytečných kil, a už proto slýchá jen samou chválu. Fanoušky pochopitelně zajímalo, jak se jí to povedlo.

Funguje kvalita

Zpěvaččiny rady jsou poměrně jednoduché: Pohyb a dobré jídlo! „Jediný, co se nebojím takhle na sítích doporučit, jsou kvalitní potraviny a co nejméně průmyslově zpracovaných potravin,“ uvedla Ewa s tím, že tohle jediné u ní funguje. Jen strava ale nestačí. „Pohyb, jakýkoliv vás baví, a to nejen kvůli hubnutí, ale abyste byli zdraví. Poslouchejte odborníky, ne slavné lidi z instagramu. Nejdůležitější je ověřovat si zdroje,“ apelovala na všechny.

Bála se jídla

Zpěvačka také neváhala fanoušky upozornit, že pokud chtějí zhubnout, rozhodně nemusejí hladovět, naopak. Je třeba dbát na dostatečný příjem živin. „Bála jsem se jídla, pořád jsem jenom škrtala věci,“ popsala Ewa své počáteční boje s tím, že tenhle systém nikam nevede, a jídlo už pro ni naštěstí není strašákem.

Dodala také, že je třeba brát ohled na to, jak kdo žije, a poukázala na fakt, že její tělo, které porodilo dvě děti (čtyřletého Artura a dvouletou Ellu – pozn. red.), má zcela jiné potřeby než třeba tělo člověka, který těžce fyzicky pracuje.

Nevěřte nesmyslům!

„Často jsem uvěřila nějakým nesmyslům. Oslovovaly mě také různé firmy na propagování nějakých práškových diet,“ přiznala zpěvačka. „Jsem strašně ráda, že jsem to vždycky odmítla a nešla jsem do toho. Krátkodobé diety slibující zhubnout deset kilo za deset dní a pak návrat ke svým zvykům považuju za blbost,“ varovala důrazně Ewa.

Video
Video se připravuje ...

Zlatá slavice Ewa Farna: Co bylo zásadní pro její vítězství? David Turek

 

Fotogalerie
76 fotografií