„Před pár měsíci mi volali ohledně letního představení. Jsem spokojená se svými show v londýnském Hyde Parku a v Las Vegas, takže jsem neměla žádné další plány. Každopádně jsem byla až moc zvědavá, než abych se tomu nápadu nepoddala. Jednorázový stadion navržený přesně pro show, kterou dám dohromady?“ nadhodila na instagramu zpěvačka Adele Laurie Blue Adkinsová, k velké radosti svých příznivců.

Pětatřicetiletá držitelka 16 prestižních cen Grammy tímto způsobem oznámila sérii čtyř koncertů v Mnichově, které se budou konat ve speciálně vybudované aréně pod širým nebem. Dojde k nim 2., 3., 9. a 10. srpna. A bude to skutečně velkolepé, ona aréna s designem ve tvaru véčka má mít kapacitu až 80 tisíc posluchačů.

Podle zpěvačky to bude „trochu náhodné, ale stejně famózní!“ Těmito slovy totiž shrnula tohle oznámení nadšená Adele, která původně uváděla, že žádné další koncerty nechystá... O lístky bude nepochybně rvačka - fanoušci se nejprve musejí do 5. února zaregistrovat, online prodej pak vypukne 7. a 9. února.

Video
Video se připravuje ...

Adele na BRIT Awards udílení cen populární hudby Profimedia

V Evropě jsem nehrála od roku 2016. Nedokážu si proto představit lepší způsob, jak strávit léto a ukončit tuhle krásnou fázi svého života a kariéry - uspořádat show blíže k domovu během tak vzrušujícího léta,“ dodala slavná pěnice s tím, že koncerty se budou konat pouhé týdny po fotbalovém Euru a společně s letní olympiádou v Paříži. „Guten Tag, zlatíčka,“ zakončila Adele, která se už teď nemůže dočkat Německa.

Fotogalerie
45 fotografií